Slika nije pronađena

Trenutno je najpopularniji način za naručiti dostavu preko aplikacije Wolt, a vrlo je vjerojatno da i ti ponekad posegneš za njima. Sastavili su popis mjesta koja su najbolja po izboru njihovih korisnika u Hrvatskoj.

Wolt dostavljače možeš sresti na svakom koraku u gradu, čini se kao da ih ima milijun! Izgleda da ljudi vole naručivati preko ove aplikacije, jer kako piše Jutarnji, objavili su da imaju hrpetinu korisnika, da je navodno njihova aplikacija u Hrvatskoj skinuta više od 10 milijuna puta. Što zvuči malo pretjerano, ali bilo točno ili ne, sigurno je da imaju itekako puno korisnika. Sada su objavili najbolje restorane u brojnim kategorija od najboljih burgera, preko pizze do azijske kuhinje. Kriteriji po kojima su ih birali su sljedeći: ocjena korisnika, brzina pripreme hrane i nizak postotak odbijenih narudžbi. Izdvajamo neke od kategorija koje bi te mogle najviše zanimati jer su vjerojatno one u kojima i ti najčešće naručuješ.

Najbolji burgeri: Mek Per's
Najbolji grill: Pivnica Budweiser
Najbolja azijska kuhinja: Umami
Najbolja pizza: Pizzeria Duksa
Najbolji deserti: Činkica Špansko

Ova mjesta imaju najbolje cijene za ono što se dobije. Iako ima mjesta gdje je primjerice bolja pizza ili bolji hambuerger, zbog itekako visokih cijena, nisu baš mjesta odakle će se često (ili uopće) naručivati.

Pogledajte još:

Prozvan McDonald's superherojem: Zaposlenik fast fooda otkrio kako je godinama 'varao' sistem

Gdje u Zagrebu otići na finu (i drugačiju) pizzu? Ovo su pizzerie koje se najviše hvale

Tajni McDonald's meni za koji ne zna puno ljudi: 8 finih stvari koje možeš naručiti, a nisu na meniju

Zagreb Hrvatska najbolji restorani naručivanje hrane wolt

Još vijesti