Slika nije pronađena

Poznata web stranica Big 7 Travel objavila je anketu u kojoj su svoje posjetitelje željeli pitati koju nacionalnost smatraju najatraktivnijom. Rezultati su iznenadili i same autore. Provjerite popis i sami procijenite slažete li se s rezultatima.


Pripadnici svih nacionalnosti imaju svoja prirodna obilježja koja njihovu ljepotu čine posebnom. Ipak, poznata web stranica Big 7 Travel odlučila je svojim posjetiteljima postaviti zanimljivu anketu kako bi otkrili pripadnike koje nacionalnosti, od 50 ponuđenih, drže najprivlačnijima. U anketi je sudjelovalo čak 1,5 milijun ljudi. Zasigurno se pitate koje je mjesto pripalo Hrvatima, no morat ćemo vas razočarati. Hrvati u ovoj anketi nisu odnijeli zavidnu poziciju. Našli smo se na 49. mjestu od mogućih 50. Sudionici ankete, kao poznatog Hrvata, ističu nogometaš Luku Modrića. Na listi ispod Hrvata nalaze se samo IrciFoto: Instagram - lukamodric10


Amerikanci su zauzeli 45. mjesto što je objašnjeno mnoštvom nacionalnosti koje žive u toj državi. Neki od sudionika ankete povezivali su ih s Britney Spears, dok neki s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom. Ni Nijemci se nisu baš proslavili s tek jednim mjestom ispod američkih državljana.
Foto: Instagram - realdonaldtrump


Rusi su, unatoč brojnim supermodelima njihove nacionalnosti, odnijeli 33. mjesto. Na stranici Big 7 Travel za loš rezultat krive ruskog predsjednika Vladimira Putina. U nastavku pročitajte tko se našao na prvih 10 zavidnih pozicija:

1. Ukrajinci

2. Danci

3. Filipinci

4. Brazilci

5. Australci

6. Južnoafrikanci

7.Talijani

8. Armenci

9. Englezi

10. Kanađani


Pogledajte još:


Osim na zdravlje, pušenje utječe i na izgled: Na ovih 7 načina uništava tvoju ljepotu

KVIZ: Hoćeš li zauvijek ostati solo ili te negdje čeka srodna duša?

ANKETA Od slatke brinete do zanosne plavuše - koji look Selene Gomez ti se više sviđa?


anketa najatraktivnije nacionalnosti big 7 travel