Slika nije pronađena

Jedna 18-godišnjakinja iz Kanade stavila je na fejs svoju fotku na kojoj radi smiješne grimase, ali posljednja slika u nizu pokazuje što poručuje ljudima koji ju stalno zapitkuju o višku kilograma.

Internetom neko vrijeme kruži selfie djevojke Hanne Battiste kojim ona šalje snažnu poruku svim hejterima koji joj se svakodnevno obraćaju te ju ispituju o njenoj debljini. Tinejdžerica kaže kako je prvo samo htjela biti smiješna na fotkama, ali je kasnije napisala `Fuck You` na podbratku te tako osvojila društvene mreže.


`Ovo je moja reakcija kada me netko sudi s izjavama poput: udebljala si se ILI zašto si obukla tu haljinu? Što god učinili ljudi će vas osuđivati radilo se o nečem dobrom ili o lošem. Pa hajde, sudite me jer ja znam tko sam i koja mi je svrha u životu.` napisala je Hannah.

Opis njenih selfija otkriva zašto je odlučila reći ljudima da od*ebu čim su u pitanju debljina i kilogrami. Kaže kako se to jutro probudila i kao da je uistinu prvi put pogledala u pravu sebe te je šalu odlučila iskoristiti za nešto dobro jer kako kaže, ionako ju nije briga što drugi misle o njoj, a pogotovo ne oni `zločesti` ljudi.


Što vi mislite o ovome, je li ovo prava poruka za hejtere?Izvor/foto: Facebook

I.P.

Pročitajte još:

Po licu ispisala riječi koje joj vršnjaci najčešće govore

Sramota! Tinejdžericu izbacili iz dućana zbog debljine

Odzvonilo nasilnicima: vrijeđanje na Facebooku će se zakonski kažnjavati!

selfie fuck you snažna poruka

Još vijesti