Slika nije pronađena

Ako ne pratiš modne kanale na YouTubeu i drugim društvenim mrežama onda ti njeno ime neće biti poznato, ali zaljubljenicima u modu je Jessica Wang sigurno poznato lice. Nemoguće je ne naletjeti na njene objave jer su posvuda, a sada je odlučila podijeliti malo drugačije savjete.

Kako zna sve ovo?! Jessica Wang je modne savjete zamijenila tehnološkim savjetima i ljudi žele još. Na svom TikTok profilu tu i tamo između modnih savjeta, ubacuje i tajne trikove koji će oduševiti korisnike iPhonea. Sigurno niste znali da se sve ove stvari mogu napraviti na tvom mobitelu. Na njenom ćeš TikToku pronaći hrpu korisnih savjeta, a mi smo sada izdvojili neke od najboljih trikova za iPhone koje je podijelila do sada. Svaki je pogledan nekoliko milijuna puta, što samo pokazuje da niste jedini koji ne znate sve ove stvari.

1.Učini poruke koje šalješ zanimljivijima uz posebne efekte + još nekoliko trikova za pisanje poruka

@jessicawangofficial

Bet you didn’t know some of these iPhone tricks. ##iphonetricks ##iphonehack ##productive ##fyp

original sound - jessicawangofficial

Trebaš samo stisnuti pravu tipku i malo držati kako bi napravila veliku razliku u slanju poruka. Kada duže držiš tipku 'pošalji' za poslati poruku, otvori se galerija koja ima posebne efekte koje možeš koristiti i poslati kako bi tvoja poruka bila još više kul.

2.Milijun različitih i korisnih trikova

@jessicawangofficial

Thank you for 7m views. Part 2 of iPhone tricks. Which one do you find helpful? ##iphonehack ##iphonetricks ##fyp

original sound - jessicawangofficial

Kada želiš nešto napraviti što prije, primjerice označiti više mejlova odjednom za obrisati ih ili brzo s frendicom podijeliti screenshot neke stranice (ili razgovora), sve to možeš napraviti puno jednostavnije i brže nego što to radiš sada. Jessica je sve otkrila u videu.

3.Kako brzo poslati svoju lokaciju nekome?

@jessicawangofficial

Part 3! Bonus tip: save the video to replay at a slower speed. ##iphonetricks ##iphonehack ##fyp

original sound - jessicawangofficial

Samo u poruku trebaš krenuti pisati 'I'm at' i pojavit će ti se izbornik gdje ćeš moći samo stisnuti na tipku 'lokacija' i ubaciti je u poruku. Ne može jednostavnije!

4.Kako sakriti određene fotke, brzo preurediti raspored aplikacija ili naglasiti nešto na fotki ili screenshotu koju šalješ

@jessicawangofficial

iPhone tricks part 4. leave your questions in the comment and I will select a few to answer in the next one. ##learnontiktok ##iphonetricks ##fyp

original sound - jessicawangofficial

Svaki video koji Jessica objavi ima nekoliko trikova. Neki će ti biti korisni, neki možda ne, ali dobro je znati što sve tvoj mobitel može i koje sve opcije postoje na njemu. Zašto ne iskoristiti maksimum od svih opcija koje nudi?

5.Kako brzo snimiti selfie

@jessicawangofficial

iPhone tricks part 6. ##iphonetricks ##iphone ##fyp ##iphonehack

original sound - jessicawangofficial

Umjesto da otvaraš kameru, mijenjaš opcije...jednostavno drži ikonu za kameru i otvorit će se izbornik koji nudi između ostalog i opciju selfija.

6.Kada želiš sakriti neku galeriju fotki

@jessicawangofficial

iPhone hack to lock any app on your phone. ##iphonehack ##iphone ##fyp

original sound - jessicawangofficial

Svi imamo na mobitelima fotke koje ne želimo baš da svi gledaju. Ako se bojiš da će netko vidjeti fotke koje ne bi smio na tvom mobitelu, to možeš lako riješiti.

Na njenom ćeš TikToku @jessicawangofficial pronaći još ovakvih videa, a s obzirom da ih njeni pratitelji obožavaju, vjerojatno će ih s vremenom objaviti još.

Foto: TikTok/ Shutterstock.com - Kaspars Grinvalds

M.T.

Pogledajte još:

Došao je najjeftiniji iPhone do sada: Po svemu sličan iPhoneu 8, ali bolji i cijenom pristupačniji

Imaš viška para? Kreiran je iPhone 11 Pro od pola milijuna kuna – pogledaj zbog čega tolika cijena

Kada obrišeš fotku na iPhoneu ona je i dalje tu ako ne napraviš još jedan korak!

iphone iphone hackovi trikovi tiktok jessica wang

Još vijesti