Slika nije pronađena

S obzirom da se najavljuje ukidanje TikToka na američkom području, druge društvene mreže i platforme krenule su u kreiranje svojih opcija sličnih TikToku. Instagram je tako predstavio novi dodatak Reels, a sada slično najavljuje i YouTube.

Od uskoro će se na YouTubeu osim dobro nam poznatog oblika gledanja videa, moći gledati i drugačiji videi, oni kraći, po 15-ak sekundi, slični onima kakve sada gledamo na TikToku. Ta će se opcija zvati YouTube Shorts. Za sada je ova opcija premijerno dostupna u Indiji, ali će se proširiti i na ostale zemlje s vremenom, pogotovo ako se pokaže kao uspješna. Na YouTube Shorts moći će se stavljati i gledati videi koji traju najviše 15 sekundi. Vrlo će to biti slično TikToku, čak i po načinu na koji će se videi moći kreirati.

@addisonre

i had to do it before my mom did.... goodnight dc @besperon

WAP(feat. Megan Thee Stallion) - Cardi B

I ovdje će tako korisnici moći za pozadinsku glazbu koristiti različite pjesme iz YouTube glazbene knjižnice koja ima hrpu glazbe, a taj će se broj povećavati s vremenom. Po svemu, čini se da će ovo biti čak i bolje od TikToka. Neće niti jedna popularna opcija nedostajati, a između TikToka i Reelsa, najavljeno je da će biti sličniji Reelsu.

Foto: Shutterstock.com – Tashatuvango/ TikTok

M.T.

Pogledajte još:

Zbog novog plesnog TikTok izazova ljudi završavaju sa slomljenom nogom i prekriveni masnicama

TikTok više nije najpopularnija aplikacija - jedna se zadnjih mjeseci skidala puno više!

Tko su TikTokeri s najviše pratitelja? Pogledaj 10 najpraćenijih i tko je to na prvom mjestu sa 67.4 milijuna

youtube aplikacija tiktok youtube shorts

Još vijesti