Slika nije pronađena
Roditelji su uvijek strogi i ozbiljni, no tu monotoniju treba tu i tamo razbiti s malo dobrog smijeha. Jedan od načina da to napraviš jest da ih prepadneš s par dobrih prankova!

Iako ti ne možemo garantirati da nećeš završiti u kazni, donosimo ti par ideja za neslane šale, koje ipak nisu opasne te neće uzrokovati ništa osim malo straha i puno smijeha!

Zamjena žarulja

Iako moraš biti oprezan/na da se ne povrijediš, ova šala ti može dobro proći! U kući se inače nalaze žarulje od 60 watta ili više, kako bi se sve jasno vidjelo. Jednog dana kada budeš sam/a kući, ugasi svjetla te zamijeni par žarulja s onima koje su puno slabije, znači najviše 40 watta. Tvoji roditelji će biti maksimalno zbunjeni, a neće se ništa loše dogoditi.

Pričekaj neko vrijeme prije nego što vratiš nazad odgovarajuće žarulje i čekaj njihovu reakciju...


via GIPHY


Krvava ruka

Za ovo se ne trebaš potruditi koliko za prijašnji, ali bi definitivno mogao/la više prestrašiti roditelje nego prijašnji problem. Naime, potreban ti je samo crveni marker koji se briše te šalica iz koje tvoji roditelji piju kavu. Ustani se prije njih te unutrašnjost ručke pobojaj u crveno. Kada puste šalicu, imat će crvenu ruku te se prepasti!

Samo pazi da se ne prepadnu previše, ipak ćeš to izvesti u rano jutro...

Zabava s kompjuterom

Ovo je prank koji bi izludio bilo koga, a pogotovo roditelje koji se ne snalaze baš dobro s tehnologijom. Naime, odi im na kompjuter te screenshotaj ekran. Nakon toga, makni im sve ikone s desktopa u jednu mapu koju ćeš spremiti na neko manje vidljivo mjesto. Zatim stavi kao pozadinu screenshot i gotovo. Samo ih gledaj kako se muče pokušavajući otvoriti bilo što s desktopa....

Ipak, nemoj ovo raditi ako ti roditelji koriste kompjuter za posao - možda nešto slučajno zezneš!


via GIPHY


Baterije iz daljinskih upravljača

Ne treba ti puno da pogodiš o čemu se ovdje radi. Jednostavno izvadiš baterije iz svih daljinskih upravljača u kući i spremiš ih na neko sigurno mjesto. Daljinske upravljače vrati na mjesto i samo čekaj kako će krenuti ludilo.

Damo se kladiti da će daljinski od televizije biti prvi po kojem će shvatiti da nešto ne valja!

Zbijaš li i inače slične neslane šale?


Foto: Giphy/Pixabay

A.Š.

Pročitaj još:

Ne slažeš se s roditeljima? Pet savjeta kako izbjeći stalne svađe sa starcima

Kako 'ne' pretvoriti u 'da'? Osam načina kako od roditelja dobiti sve što želiš

Kako vratiti samoupouzdanje, nositi se sa strogim roditeljima i reći mami da imaš dečka? Ovo su najčitanija pitanja ovog tjedna

roditelji prank Neslana šala smijeh zabava

Još vijesti