Slika nije pronađena

Rođendanske proslave su uglavnom vesele, a slavljenik je uvijek u prvom planu te mu svi pokazuju svoju ljubav i naklonost. Osim poklona, šarenih balona i torte,  feštu nam uvijek uljepšaju prijatelji, ali jedna djevojka nije bila te sreće.

Fotka tinejdžerice koja sama sjedi za stolom, okružena balonima, sokovima i kolačima obišla je svijet i rastužila mnoge. Naime, radi se o Hallee Sorenson koja je morala sama proslaviti svoj rođendan jer se na njemu nitko nije pojavio.

Tinejdžerica je prošle godine slavila svoj 18-i rođendan u kuglani, a pozivnicu je poslala svim svojim prijateljima iz škole, ali se nitko nije došao. Kako bi spriječila da se ovo ponovno dogodi, njena rođakinja, Rebecca Guildford podijelila je na fejsu tu tužnu fotku te zamolila ljude s interneta da uljepšaju Hallee rođendan.


`Ne želim da se dogodi isti scenarij kao od prošle godine jer moja rođakinja je jedna prekrasna osoba. Nažalost, ona ima autizam, ali nikada nije dopustila da ju to određuje kao osobu` napisala je Rebecca.

U svom dugom postu pozvala je korisnike interneta da napišu Hallee čestitku i da joj uljepšaju rođendan i da ih pošalju na njenu adresu te je dodala da je rođendan 19. srpnja. Nadamo se da će ove godine Haille imati pravu proslavu kakvu i zaslužuje.Izvor/foto: Facebook

I.P.

Pročitajte još:

Dečko djevojci poklonio najbolji rođendanski poklon ikad

Učenici profesoru priredili rođendansko iznenađenje i oduševili internet

18 stvari o kojima razmišlja svaka djevojka kada napuni 18 godina

tinejdžerica proslavila sama rođendan sama na rođendan

Još vijesti