Slika nije pronađena

Sigurno ti se barem jednom dogodilo da si uzela svoju veličinu, otišla u garderobu i shvatila da ne možeš disati jer su ti hlače/majica/haljina premali. Ponekad je stvar u nakupljenim kilogramima pa već obećaješ sama sebi da nema više čipsa i slatkiša.

No, ponekad je stvarno problem u glupim veličinama. Lowri Byrne odlučila je svoju frustraciju podijeliti na Facebooku. Naime, Lowri je odlučila isprobati cool plavu haljinu iz H&M-a i uzela je veličinu koju inače nosi – broj 40. Kad nije ušla u taj broj tražila je veći, pa još jednom još veći. Ušla je u broj 44, ali je jedva mogla disati.

Prodavačicu je zatim tražila broj 46, ali haljine nije bilo u tom broju.


'Obukla sam veći broj i nisam mogla disati doslovno. Ovo me baš naživciralo jer mi se haljina stvarno svidjela. I nisam jedina kojoj se ovo dogodilo, pa kakve su to glupe veličine? Samo se bez veze bediram kad ne mogu ući u broj koji inače nosim. Kad sam pitala prodavačicu ima li veći broj samo je nonšalantno rekla da je problem u modelu i da treba uzeti veći broj. Ali ovdje nije problem u jednom broju nego u čak tri ili četiri veća broja – sredite te veličine jer ovo je presmiješno'
, napisala je na Facebooku, a njezin je post skupio preko dvije tisuće lajkova i brdo komentara.

Naravno da nije jedina koja se naživcirala zbog nerealnih veličina u dućanima.

Foto: Facebook

I.I.

Pročitajte još:

5 modnih dodataka koji će totalno podignuti tvoj večernji stajling

[KVIZ] Koja haljina za maturalnu večer idealno odgovara tvom karakteru?

Ovako ne smije izgledati maturalna haljina – kaos u školi na Floridi

Garderoba H&M haljina

Još vijesti