Slika nije pronađena
Mirniji dečki ili glavne face – koji su dečki draži curama? Iako svaka cura ima svoj ukus, znanost je ipak donijela zaključak. Povučeni dečki curama se navodno više sviđaju od glasnih. A evo i zašto...

via GIPHY


1. Osjećajni su

Samo zato što su samozatajni i uokolo ne pokazuju svoje osjećaje, ne znači da povučeni dečki nemaju osjećaja. Naprotiv! Tihi dečki navodno su mnogo osjećajniji i više se vežu za curu, a koja cura to ne voli?

2. Uvijek slušaju

Povučeni dečki sigurno bolje slušaju od onih glasnijih, prvenstveno zato jer kod onih preglasnih jedva dođemo do riječi! Šalimo se, naravno. Međutim, nismo toliko daleko od istine, pogotovo kada govorimo o mirnijim i tišim dečkima koji su ipak skloniji slušanju, a manje govorenju.

via GIPHY


3. Zanimljiviji su

U romantičnim filmovima glavnu ulogu uvijek imaju glasni dečki, frajeri koji pokušavaju zavesti curu, odnosno glavnu glumicu. No, kad je u pitanju stvarni život - stvar je malo drugačija. Da, znamo da često možeš čuti da se nama curama sviđaju 'zločesti dečki', ali to i nije baš tako... Tihi dečki su na neki način misteriozniji, a to je nama curama posebno zanimljivo.
4. Privlačniji su
Nedavno provedeno istraživanje pokazalo je da su curama tihi dečki mnogo privlačniji, dok oni koji previše govore baš i nisu. Naime, s obzirom na to da mi cure govorimo čak tri puta više od dečkiju (da, stvarno!). dečke koji govore manje smatramo 'muževnijima' i zato nam se više sviđaju. Makes sense.

via GIPHY


Povučeni ili glasni dečki – koji se tebi više sviđaju?

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Razotkrij ih: 8 stvari koje dečki stalno govore, a uopće ne misle

What?! Ovo je 10 najvećih zabluda koje svaka cura ima o dečkima

Istina boli – s ovih šest tipova dečkiju ćeš vjerojatno dejtati prije nego upoznaš 'onog pravog'

ljubav Dečki zanimljivosti

Još vijesti