Slika nije pronađena

Video u kojem je dečko koji radi u McDonald'su prelijevao pića iz male u srednju pa u veliku čašu postao je viralan jer je pokazao kolika je razlika u količini pića koje dobijemo, s obzirom na to koju smo veličinu naručili.

Da McDonald's ima trikove kojima nas mami da uđemo, kupimo i pojedemo što više stvari, to svi znamo. Isto tako znamo da hrana koja se prodaje tamo nije zdrava i da je bolje da ne vidimo od čega se radi i što se događa u 'kuhinji'. A sada slijedi još jedan udar realnosti. Jedan korisnik TikToka koji je zaposlenik u McDonald'su pokazao je svima kolika je razlika u količini pića koju dobijemo s obzirom na naručenu veličinu. Uzeo je malu čašu i natočio u nju Coca Colu, a zatim iz nje tu količinu prelio u srednju pa iz srednje čaše u veliku. Video je brzo postao viralan jer je pokazao da bez obzira na veličinu, u čaši je jednaka količina pića! Ovo je ostavilo internet u šoku i krenula je rasprava.

@mykah.mykah

They do be lying to us doe, ##fyp ##fup ##foryoupage ##mcdonalds

Wii store - Huge nonce

Javili su se neki koji tvrde da su radili u McDonald'su i da je ovo istina u koju su se i sami uvjerili, ali javili su se i oni koji tvrde da je video fejk. Da dečko koji je snimao nije ni u jednom trenu pokazao da su sve čaše u potpunosti prazne. Po tome se moglo dogoditi da je unaprijed stavio u veće čaše već Cole, sve kako bi video bio što zanimljiviji. Javio se i vlasnik videa u komentarima i samo napisao 'Ljudi koji misle da je u čašama već bila Cola' i stavio emoji klauna. Pa neka si svatko to protumači kako želi. Jeste li vi ikada provjerili postoji li razlika u količini pića u maloj i najvećoj čaši?

Foto: Pexels - Daria Sannikova

M.T.

Pogledajte još:

McDonald's najavio nešto u potpunosti novo – uskoro stiže burger kakav još nikada nisu imali

[VIDEO] Kako izgledaju McDonald'sovi hamburger i krumpirići stari čak 24 godine?

Za ljubitelje kave: Prefini napitak iz McDonalds'a kojeg nećeš naći na meniju, ali TREBAŠ ga probati

mcdonald's količina pića pića viralni video tiktok

Još vijesti