Slika nije pronađena

Poznati istraživač paranormalnih pojava ponovo je počeo ‘pročešljavati’ Cannock Chase u Staffordshire-u zbog jezive pojave koja je zabilježena prije 30 godina, a sada se ukazala opet. Ovo je mjesto poznato po paranormalnoj pojavi “djece s crnim očima”.

Lee Brickley pokrenuo je temeljitu istragu o duhovima i prikazama djece koja već neko vrijeme muči ovaj kraj. Djevojčica je prvi puta viđena prije 30 godina, a i tada je, kao i danas, privukla pozornost medija diljem svijeta.

Najnoviji opis djevojčice koja umjesto očiju ima potpuno crne očne duplje, identičan je onome iz 80-ih godina prošlog stoljeća.

Lee, autor knjige o paranormalnom, je ostao iznenađen kad se pojavio novi svjedok prikaza poznatijih kao “djeca crnih očiju”.

Nakon što je začula vrištanje, šokirana žena potrčala je prema izvoru ovih zvukova. Kad je došla do mjesta Birches Valley vidjela je utvaru, djevojčicu od otprilike 10 godina koja je rukama pokrivala oči: “Izgledala je kao da čeka rođendansku tortu”. Gospođa Kelly (koja nije htjela otkriti svoj pravi identitet) ovako je opisala susret s jednom od ovih utvara. Kad ju je upitala je li sve u redu, djevojčica je spustila ruke i tek je tada mogla vidjeti da su joj oči potpuno crne – bez bjeloočnice ili šarenice.

Još jedno svjedočanstvo, ovaj put bračnog para, vrlo je slično. Osim što se odigralo na istom mjestu, malo su detaljnije opisali djevojčicu koja je, osim crnih očiju, imala i neobično nagnutu glavu u jednu stranu.

Na svojoj web stranici koja se bavi paranormalnim pojavama, 28-godišnji Lee opisuje ova svjedočanstva kao potpuno identična onima otprije 30-ak godina: “Tijekom ljeta 1982., moja je tetka imala 18 godina i sa svojim se društvom često sastajala u Cannock Chase-u, kao što  tinejdžeri rade i danas. Jedne večeri, baš prije mraka, začula je vriskove i poziv u pomoć. Potrčala je u smjeru odakle je dolazio zvuk i vidjela djevojčicu, otprilike 6 godina staru, koja je bježala u suprotnom smjeru. Kad ju je napokon sustigla, djevojčica se okrenula i pogledala ju i zatim pobjegla u šumu. Imala je potpuno crne oči. Policija je pretražila cijelo područje, ali nisu ništa pronašli. Nitko nije mislio da se nešto paranormalno događa jer je djevojčica izgledala kao da je živa.

Ovakve utvare viđene su diljem svijeta. U Americi su tako prijavljeni slučajevi u kojima su grupice djece s crnim očima kucale ljudima na vrata kuća uz pitanje moglu li ući unutra.

Neki vjeruju da su izvanzemaljci, vampiri ili duhovi, ali postoji jedna velika razlika između ovakvih slučajeva diljem svijeta i onih u Cannock Chase-u – samo se u Cannock Chase-u događaju tijekom dana.

Jezivo, zar ne? Što mislite o ovakvim svjedočanstvima ljudi koji tvrde da su ih vidjeli?

L.B:/Huffington Post, Birmingham Mail

foto: screenshot/YouTube

Paranormalno Djeca oči

Još vijesti