Slika nije pronađena

Dečki su čudna bića, a ovo to samo dodatno potvrđuje. Dok se kod spremanja ti usredotočuješ na neke druge stvari, kada se nađeš s dečkom, on će primijetiti nešto sasvim deseto.

Koji je to dio tijela na curama koji će dečki uvijek primijetiti? Misliš da su to možda noge? Ili grudi? Ne ne ne, posljednje je istraživanje pokazalo da su to – ruke. Ako cura ima dobre ruke, to će ga oduševiti. To je pokazalo istraživanje provedeno na Sveučilištu New South Wales u Australiji. Dečki su trebali ocjenjivati koliko su atraktivne djevojke koje su im pokazivali na videu, a radilo se o 96 prilično različitih cura. U prijašnjim ovakvim istraživanjima dečki su bacali oko na struk i bokove, ali sada, iako su i na to obraćali pažnju, ono što im je velikom broju upalo u oko su ruke.

Ako cura ima lijepo oblikovane ruke, to će ih privući. Nažalost nije objašnjeno zašto su ruke dio tijela koji ih toliko zanima, ali postoji logično objašnjenje. Ako netko ima dulje ruke, što je nešto što se dečkima sviđa po ovom istraživanju, to znači i da je vjerojatno ta osoba visoka, a djevojke koje su više su ocijenili atraktivnijima. Ono što je iznenađujuće je da su došli do podatka i da im noge nisu toliko zanimljive. Super je kada cura ima wow noge, ali neće im to upasti u oko. Dapače, kada su im pokazivali fotke djevojaka u štiklama, koje znamo naglašavaju dodatno duljinu nogu, i djevojke u ravnoj obući, oni nisu primijetili nikakvu razliku. Tipično!

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Petrenko Andriy

M.T.

Pogledajte još:

Pronaći onu pravu veliku ljubav izgleda nije baš tako lako – evo koliko ljudi stvarno završi s onim pravim

Je li bolje javiti mu se ujutro, popodne ili navečer? Postoji doba dana kada je najbolje poslati poruku simpi

Mladi sve više varaju u vezama – glavni razlog zašto to rade je totalni klišej

Istraživanje dečki gledaju na curama ruke privlačno

Još vijesti