tiktokerica

Priča ove cure je postala viralna jer je pomalo apsurdna. Snimila je video u suzama jer joj je dečko s kojim se viđa rekao da nije primjereno odjevena i da ga je sram biti viđenog s njom dok tako izgleda – i poslao ju kući.

Imamo još jednog dečka koji može biti nominiran za titulu 'najgoreg dečka'. Prije tjedan dana prvi je kandidat bio lik koji je svojoj curi rekao kako je možda bolje da ne uzme još jedan komad pizze jer ju je vidio bez odjeće, a sada je tu i kandidat broj 2. Priča ove cure postala je viralna i još je jedan dokaz toga kakvog dečka nitko ne bi trebao imati. On ju je poslao kući nakon što su se našli za dejt zato što, po njegovom, nije bila dovoljno dobro odjevena i bilo ga je sram s njom u takvoj kombinaciji bilo gdje se pojaviti. Video je snimila odmah te noći i pokazala kako je izgledala. Priznala je da se spremala itekako dugo i samo 40 minuta potrošila na šminkanje. Crni topić i svjetloružičaste hlače začinila je s jarkim kaputom u ružičastoj boji. Ali po njemu, ta je kombinacija užas.


@nikki.jabs Reply to @kevinkreates_ Night Fever - From "Saturday Night Fever" Soundtrack - Bee Gees
Svatko ima različiti ukus i neće se svima svidjeti ista odjeća, ali ići toliko daleko da curu pošalje doma jer ga je sram zbog toga kako izgleda, kada izgleda OVAKO? Njena je priča odjeknula TikTokom, a dok neki govore da je samo željna pažnje, drugi joj daju riječi podrške i naglašavaju da ponašanje tog dečka nikako nije normalno i da ne bi trebala plakati zbog njega jer je očito toksična osoba. Teško je i povjerovati da si netko daje dopuštenje da se tako ponaša.


@nikki.jabs Reply to @spinnyg All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version) (From The Vault) - Taylor Swift


Ako ti dečko ikada napravi nešto ovako, bježi od njega, ne zaslužuje te.

Pogledajte još:

Njezin dečko osvaja titulu 'najgoreg dečka na svijetu' – ono što je napravio razljutit će i tebePubertet je odradio svoj 'posao': Pokazala je brata prije vs. nakon – i cure su zaljubljene

Nećeš vjerovati da je ovo ista osoba: Nekoliko godina kasnije i nakon stavljanja filera u usne

outfit najgori dečko dejt toksičan dečko

Još vijesti