Slika nije pronađena

Astrolozi žele da na ovaj dan obratiš pažnju više nego na Valentinovo jer on će imati puno veći utjecaj na tvoj ljubavni život. Taj datum stiže vrlo uskoro, u veljači je, ali nije 14. veljače.

Kalendari nam govore da je najromantičniji dan u godini 14. veljače, ali astrolozi kažu da nije i da je jedan drugi datum ove godine puno bitniji za tvoj ljubavni život. Po njima je najromantičniji dan godine također u veljači, ali nekoliko dana nakon Valentinova, točnije 16. veljače. To će biti najromantičniji dan s obzirom na to kako su planeti tada posloženi, piše My Imperfect Life. Kažu da je tada Mars u konjunkciji s Venerom u Jarcu. Apsolutno nemamo pojma što to znači, ali to je navodno recept za romantiku po astrolozima. To je dan kada će romantika biti na vrhuncu pa ga nije loše zabilježiti u kalendaru i testirati.

Za neke to može biti dan kada će im se pojaviti u životu neki novi ljubavni interes, kada će upoznati nekoga, kada će se njihova veza podignuti na sljedeći nivo ili kada će se jednostavno dogoditi nešto lijepo za njihov ljubavni život. Ako planiraš napraviti neki veliki ljubavni rizik, možda je ovo dan kada to možeš pokušati realizirati, tada će ti i zvijezde biti naklonjene, a kome smeta malo dodatne sreće.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji će ti biti najsretniji datum u 2022. godini?

Ljudi googlaju Rihannu i svoj datum rođenja – kada vidiš zašto nećeš ni ti moći odoljeti

Ako želiš da ti je svaki dan dobar dan - uvedi neke od ovih promjena ujutro i napravi ih najkasnije do 10 sati

ljubav najromantičniji datum romantika datum 2022. godina

Još vijesti