Slika nije pronađena
Imamo super vijesti za sve filmoljupce - CineStar je svojim posjetiteljima danas pripremio veliko iznenađenje. U svim CineStar multipleksima održava se DAN ZA 10! Kao što samo ime govori, sve će karte i kinoulaznice stajati samo 10 kuna!

Super, zar ne?

via GIPHY


Zašto ne bi ovo ljeto provela u kinu, pogotovo ako si se već vratila s mora ili možda nisi ni imala priliku otići? Uz svoje najdraže glumce i omiljene filmske žanrove provedi ovaj utorak najbolje što možeš!

To uključuje filmove kao što su: akcijski film 'Nemoguća misija: Raspad sistema', urnebesna komedija 'Špijun koji me napucao', animirani film 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju' i mjuzikl koji je sniman na našem Jadranu 'Mamma Mia: Here We Go Again'.

via GIPHYCijena uključuje i dodatke 3D, ljubavna i VIP sjedala, dužinu filma, extreme te IMAX format.

Povedi svoje best frendice i zabavite se kao nikad dosad, a osim sniženih kinoulaznica, možete uživati i u piću i kokicama koje su isto po 10 kuna.

Ulaznice možeš kupiti na njihovoj službenoj stranici www.blitz-cinestar.hr ili na blagajni kina. Još su uvijek u prodaji pa zato požuri jer je navala stvarno velika! :)

Foto: Facebook screenshot/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

LOL 10 mitova iz Disneyjevih filmova u koje svi još uvijek vjeruju

MUST WATCH Top filmovi ovog ljeta u kinu – od horora, preko akcije do romanse i crtića!

dredobro! 10 filmova koji savršeno opisuju kako je to biti tinejdžer

CineStar Multipleksi Filmovi kino

Još vijesti