Slika nije pronađena

Da, osvete su djetinjaste i nisu nešto što bismo trebali raditi, ali svi smo samo ljudi i nekada padnemo pod utjecaj emocija i krenemo raditi glupave stvari. Osvetiti se nekome tko te povrijedio možeš na način bez da ikome naneseš ozbiljno zlo, a ovo je jedan od najboljih načina za koji smo ikada čuli.

Video koji je na TikToku podijelila jedna korisnica, Kristina, postao je viralan jer je svojom metodom osvete bivšem dečku sve iznenadila. Kome bi ovako nešto palo na pamet? Kristina je u svom videu odgovorila na video jednog drugog korisnika koji je postavio pitanje 'Što je nešto jako djetinjasto što nikada nećeš prestati raditi?'. A ova je cura priznala da se već 5 godina, od prekida veze, osvećuje svom bivšem dečku tako da daje njegovu mail adresu za sve newslettere koji joj se pojavljuju na internetu.

@kristinamakescontent

#stitch with @andpacker omg so random of me can’t believe I just did that (but srsly it’s actually quite annoying) #storytime #exes #spammail #idk

original sound - Kristina Makes Content

 

Ako je recimo na aerodromu i treba upisati mail kako bi se mogla koristiti WiFijem ili treba upisati mail adresu kada je na nekoj web stranici kako bi se pretplatila na njih – ona upiše mail svog bivšeg dečka. I tako uvijek. Već 5 godina.

Njena osveta neće nikome naškoditi niti prouzročiti neke veće probleme, samo zagorčati život. Dala je dobru ideju drugim curama i u komentarima su neke oduševljeno pisale da će i one krenuti ovo raditi. Svi imamo situacije kada djetinjasti dio nas prevlada, a ako to znači da ćeš na ovaj način maltretirati bivšeg, zašto ne, sigurno je zaslužio!

Pogledajte još:

Lubenica u kombinaciji s...? Svi isprobavaju ovu ludu kombinaciju hrane - i tvrde da je fino!

U ovoj školi učitelji nose suknje i imaju jako dobar razlog za to

Čudne stvari koje smo svi radili kao djeca: Ovih 7 su svima itekako dobro poznate

osveta Bivši dečko tiktok

Još vijesti