Slika nije pronađena

Božićni blagdani vrijeme su radosti, darivanja i okupljanja s osobama koje volimo. Blagdanski duh osjeća se svuda oko nas - u našim domovima, na ulicama, ali i na radnome mjestu.


Pravo blagdansko ozračje jučer su mogli osjetiti prolaznici i putnici na zagrebačkom Glavnom kolodvoru. Coca-Cola je u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom za njih pripremila nezaboravno iznenađenje.


>> Pogledaj najljepšu božićnu priču sa zagrebačkog Glavnog kolodvora - http://bit.ly/1Yvv2v6

Svatko tko je ubacio dvije kune u samoposlužni automat Coca-Cole, tom je prigodom umjesto jedne, dobio dvije bočice Coca–Cole. Brojni građani pokazali su da zaista uživaju u darivanju i rado su podijelili drugu bočicu Coca-Cole s prijateljima i slučajnim prolaznicima. Upravo je to bio i cilj ovoga blagdanskog iznenađenja - potaknuti ljude da uljepšaju blagdane jedni drugima uz mali znak pažnje.


Onima koji su poklonili drugu bočicu Coca-Cole, HŽ Putnički prijevoz darovao je dvije povratne karte za putovanje vlakom na relaciji u Hrvatskoj po izboru.

Budite i Vi dio Coca-Coline božićne kampanje „Razveseli nekoga ovoga Božića“ i uz malu gestu, dar ili osmijeh uljepšajte nekome božićne blagdane.

#RazveseliNekoga

PR članak

Coca Cola razveseli nekoga Božić Blagdani

Još vijesti