Slika nije pronađena

Dolaskom Instagrama, počela je nova era. Era fotografije. Nećemo se lagati, umjetnost fotografije je već dugo prisutna i uvijek je bila cijenjena, no nikada  nije toliki broj ljudi bio jednako zainteresiran za fotografiju, kao što je to danas.

Za imati dobru fotku koju ćeš kasnije okačiti na Instagram, potrebno je puno truda, dobra ideja i malo sreće. S vremenom postane lakše, no na početku je skoro pa teško uopće uočiti nešto što bi dobro izgledalo na fotki.

Sigurni smo da i ti paziš kada biraš fotke koje ćeš objaviti, a lako moguće i da vodiš računa o tome kako ti feed izgleda. Bilo da paziš na boje ili na temu, sigurni smo da imaš feed s kojim se voliš tu i tamo pohvaliti u društvu.

Kao i sve, tako i tvoj Instagram profil govori puno o tebi. Način na koji si slažeš feed i fotke koje objavljuješ, puno govore o tebi. Jesi li romantična duša ili 'it' djevojka? Skrolaj dolje, pronađi svoj tip feeda i saznaj!

1. Većina slika na tvom profilu su tvoji selfiji i slike iz izlaska

Ako tvoj feed izgleda kao gore opisan, cura si koja je sigurna u sebe i zadovoljna svojim izgledom, te se to ni ne srami pokazati. Radila si za tijelo koje imaš, zašto ga sada ne bi pokazala?! I nije istina da su sve slike samo od tebe – imaš hrpu fotki sa svojim frendicama, a tu i tamo se nađe neka slika tvojeg omiljenog outfita.

Pratiš sve modne trendove, a ostvarenje sna bi ti bilo kada bi upravo ti postala modna bloggerica!

via GIPHY


2. Tvojih fotki gotovo pa nema, feed ti je poslagan po bojama

Za razliku od prijašnje kategorije, tvoj feed je u potpunosti umjetnički nastrojen. Nekad ti se zna dogoditi da odeš na svoj feed i samo ga gledaš u divljenju samoj sebi. Onda gledaš svaku fotku pojedinačno i oduševljavaš samu sebe, kako si uspjela primijetiti te sitnice. Kompozicija ti je na svim fotkama savršena, a pri uređivanju koristiš isključivo 'DIY' dio na Instagramu.

Romantična si duša koja voli uživati u životu i svemu što ju okružuje. Gledaš na svijet kroz ružičaste naočale, a svojim Instagramom želiš i drugima dočarati koliko je život lijep! Tada ti izgleda nekako ovako (screenshot profila Matta Crumpa)...


3. Sve slike su crno bijele

Bilo da se radi o tvojim selfijima, slikama iz izlaska ili fotkama prirode, sve slike na tvojem profilu su crno bijele. Nemaš nikakvu temu niti raspored po kojem slažeš slike, jedino ti je bitno da su ti sve fotke crno bijele. Često koristiš upravo isti filter od tri ponuđena crno-bijela, no nekad ti se zalomi i neki drugi.

Lako je moguće da se osjećaš neshvaćenom, ili želiš biti ona edgy cura koja je totalno drukčija, iako i nije.

via GIPHY


4. 'Nemaš' feed

Da se razumijemo, svaka osoba koja ima Instagram profil  i više od 9 fotografija, ona ima feed. Osobe koje 'nemaju' feed su osobe koje imaju hrpa objava, no nisu slagane nikakvom logikom – niti su boje međusobno slične, niti se radi o slikama sa sličnim motivima. Jednostavno su ti se fotke svidjele i ti si ih odlučila objaviti.

Osoba si koja je uvijek nasmijana i u svemu traži nešto pozitivno. Prijatelji bi te opisali kao Sunce, jer zračiš jednako kao i ono!

via GIPHY


Kako izgleda tvoj feed?


Foto: Giphy/Pixabay

A.Š.

Pročitaj još:

Najbolje fotke za Instagram u badiću – donosimo vam enciklopediju svih IN poza za ljetni photoshooting

Novi Instagram trend za poziranje originalnog naziva – znate li što je 'Toblerone Tunnel'?

Instagram je upravo uveo novu opciju koju obožavamo – hoćete li ju koristi u Storyjima? ANKETA

instagram feed

Još vijesti