Slika nije pronađena
15-godišnji Charlie Lenehan i 13-godišnji Leondre Devries dio su glazbenog dueta po imenu Bars & Melody, a nedavno su se prijavili na audiciju za britansku verziju emisije u kojoj se traže supertalenti – “Britain’s Got Talent”.

Njihov je nastup digao publiku na noge, rasplakao žiri i gledatelje, a dirnuo je i nepokolebljivog Simona Cowella koji je po prvi puta stisnuo “zlatno tipkalo” kojim su se dečki plasirali direktno u ‘live’ dio natjecanja.

Pjesmu su napisali dečki, a Leondre se otvorio pred svima i ispričao kako su ga vršnjaci maltretiralu u školi kad je bio mlađi: “Počeo sam repati jer sam imao problema u nižim razredima osnovne škole, maltretirali su me. Kad bi me to oneraspoložilo, pisao sam stihove. Mogao sam se izraziti kroz sve ono što sam pisao.

Charlie se pridružio i rekao da je glazba pomogla Leondreu da se osjeti snažnijim: “Da mu nema njegove glazbe, ne bi bio tako samopouzdan.

Nadamo se da će ovi dečki daleko stići jer nama se njihov nastup jako svidio! Sve što su poručili “Mister Bullyju”, poručujemo mu i mi!

Pogledajte video i recite nam sviđaju li se ova dvojica i vama?



L.B./foto: screenshot/YouTube

Britain's Got Talent pjesma protiv nasilja

Još vijesti