Slika nije pronađena

Mim Hammonds ima zanimljiv hobi – bavi se uređivanjem lutkica. Kako ona to kaže, spašava lutkice kojima daje novi život i novu priču. Budući da većina lutka dana dolazi sa šminkom i modernom odjećom, ona pokušava lutke prilagoditi djeci kako ne bi imala krivi pogled na svijet.

Kako to radi? Lutke prvo očisti od šminke, uredi im kosu te im napravi prikladniju odjeću kakvu bi i inače djeca nosila. No, tu nije kraj. Mim im smisli i novu priču. Tako je Lottie prije nosila prekratke suknje i imala tonu šminke, no sada je zabavna djevojčica u šarenoj majici i tajicama. Ona voli skakati, uvijek je u pokretu i često se smije. Lottie ne voli nositi cipele.

'Želim da svako dijete i svaka odrasla osoba koja vidi moje lutke vidi i pročita njihovu priču bude inspirirana i ohrabrena. Želim da se međusobno poštujemo , slavimo naše snage, sposobnosti, naše strasti i nesavršenosti koje nas čine savršenima. Ne želim da se ljudi fokusiraju na izgled i želim svima pokazati kako je svijet lijep', napisala je Mim na svom Facebook profilu.


Kako se vama čine njezine lutkice – fora ili to kod nas ne bi prošlo?

Foto: Facebook

I.I.

Pročitajte još:

Barbie u prirodnom izdanju – sviđa li vam se?

Lutke bez šminke i 'fensi' odjeće postale hit na internetu!

Niske, punije i s oblinama – Barbie dobila mnogo novih verzija

Lutke savršene lutke lutkice igračke

Još vijesti