Slika nije pronađena
Oduvijek je zabavno oblačiti ih, osmišljavati im svakodnevnicu i tim lutkama udahnuti život. Nema curica koje se nisu igrale s njima, pa makar na način da ih uništavaju.

Vjerojatno nikad neće nestati s polica u dućanima za igračke, a moramo priznati da su nam Barbie i Ken oduvijek bili uzori ljepote. Ali, kako se mijenjaju ideali, tako se mijenjaju i Kenovi. Mattel je odlučio transformirati ih kako bi što više ličili stvarnim dečkima, naravno, lijepim primjerima.Od sada je u prodaji 15 novih Kenova, koji imaju tri vrste građe, sedam različitih boja kože i devet frizura.


A post shared by Mattel (@mattel) on


Mattel je izbacio kenove koji nose šljokaste tenisice, majice s kaktusima i punđom, one koji nose srebrne cipele na poslovnu kombinaciju, one koji nalikuju na štrebere s naočalama i u kariranoj košulji...Naravno, tu je i klasičan tip ljepotana – onaj surferski tip sa sunčanim naočalama i majicom bez rukama na prugice. Ken je dostupan i u crnoj varijati i to simatičnog izgleda, nasmješen s mornarskom majicom, ali i šminkerska varijanta s undercutom.Glasnogovornik Mattela objasnio je kako su se odlučili na ovu revolucionarnu promjenu izgleda popularne igračke – 'Nastavljanjem širenja naše proizvodne linije, mi redefiniramo ono što Barbie i Ken predstavljaju našim korisnicima. Oni sada mogu odlučiti što će Ken značiti u svijetu Barbie, odnosno kakav će biti'. Naravno da odabiremo onoga koji je najsličniji našem idealu za Barbie, kraljicu svemira. Koji Ken se tebi najviše sviđa?Foto: Mattel/Instagram

M.Z.Pročitajte još:

Nizak i bucmast: nakon realne Barbike stiže i realni Ken

Niske, punije i s oblinama – Barbie dobila mnogo novih verzija

Hejteri pljuju odluku da Amy Schumer glumi Barbie: 'Možda može glumiti tri barbike'

Lutke barbie ken mattel Novi Izgled novo ruho

Još vijesti