Slika nije pronađena

Još malo i vrijeme je za planiranje ljetovanja i načina na koji ćeš provesti ljetne praznike. Svi čekamo ljeto i praznike kao ozebli sunce, a već nakon Božića i kolača počnemo maštati o izležavanju na nekoj plaži, planinarenju po friškim brdima ili pak istraživanju neke egzotične lokacije na kojoj nikad nismo bili.

Pripreme za ljetovanje teku svojim slijedom i kro nekoliko faza, a sigurni smo da ćeš i ti prepoznati neke od njih u koje upadneš svake godine...

* Vrijeme je da poradiš na svom tenu. Nećeš valjda na ljeto ići bijel/a kao sir? Vjerojatno se sunčaš na balkonu stana ili u dvorištu svoje kuće i smrzavaš se jer svibanj/maj baš i nije neki mjesec za dobiti preplanuli ten. Odlučiš isprobati one sprejeve za lažni ten koje u kozmetičkim salonima špricaju po klijentima.

giphy

* Lažni ten pretvori se u katastrofu. Osim narančaste boje, pojavljuju se i neke čudne fleke i mrlje.

* Krema za sunčanje tako je skupa! Svake te godine zaprepaste cijene! Zato biraš što jeftinije kreme brendova čudnog naziva i završiš s opeklinama.

* Sva tvoja ljetna odjeća je iste boje. Kad odlučiš prekopati ormar i pronaći ljetnu garderobu, shvatiš da imaš dugu, ali samo jedne boje: od svijetlo plave do pariško plave. Hm, očito ti je plava bila omiljena boja prošle godine.

giphy

* Prekasno odlučiš kupiti badić. I zato završiš s dva komada različitih veličina i strahuješ od toga da će ti gornji ili doljnji dio jednostavno spuznuti u vodi.

* Pripremi noge za svijet! Tvoji su prstići bili uvučeni u čizmice i nekoliko pari čarapa tijekom zime i stopala su ti počela nalikovati na Hobitova.

giphy

* Mini pakiranja kozmetike! Uvijek se možeš pretvarati da si div. Ne mora ti biti neugodno, svi to radimo...

* Preokreneš cijelu kuću u pokušaju da nađeš rezervni punjač jer znaš da ga negdje imaš. Završiš tako da kupiš novi. Tjedan dana nakon povratka s godišnjeg, pronaći ćeš rezervni punjač u stanu.

* Izgubit ćeš putovnicu, barem na kratko. Nema panike do putovnica-panike! Naravno da je u torbici. Je li u torbici? Gdje mi je torbica?!

giphy

* Kupit ćeš neki trendy, ali užasan komad odjeće. Prošlo ljeto svi su nosili neon pink majice i ti si kupila jednu, ali si nakon povratka kući otkrila da ti uopće ne stoji. Gdje mi je pamet bila?

* Pokušat ćeš naučiti nekoliko riječi stranog jezika...Naučit ćeš samo hello, goodby i pivo.

L.B./izvor: Metro.co.uk

foto: arhiva


Pročitajte još...

...Ljeto u gradu...

...LOL: Baka na Ibizi pokazala svima kako se pleše!...

...(Prvi) odlazak na ljetovanje s ekipom...

Ljeto faze pripremanja ljetovanje Ljetni praznici

Još vijesti