Slika nije pronađena

Nekada se petlja, nekada beživotno visi, a nekada umiremo od vrućine kada je raspuštena – no usprkos tome duga kosa ima svoje prednosti i čari.

Iako su trenutno moderne bob i lob frizure, neke djevojke ostaju vjerne svojim dugim uvojcima.

Ovo je 10 razloga zbog kojih ćete poželjeti imati dugu kosu:

#No 'Bad hair day'

Znaš one dane kada svaka dlaka vodi svoju politiku i koliko god se trudila, izgledaš kao ti je petarda eksplodirala pored glave? E pa djevojke s dugom kosom imaju opciju za takve dane: visoki rep ili romantična pletenica uvijek će izgledati super.

#Vjetar u kosi

Ima li boljeg osjećaja od svježeg vjetra koji mrsi tvoju kosu? Možda će raščešljavanje biti komplicirano, ali prizor je svakako romantičan.#Pranje kose

Kada imaš kratku kosu, moraš ju češće prati i gnjaviti se s frizurom. Duga kosa može čekati – rep, punđe i pletenice savršeno će prikriti masnu kosu, a neki ju peru samo jednom ili dva puta tjedno.

#Stil

Duga kosa može biti seksi, nestašna ili elegantna – dobra je za svaku priliku!

#Ljeto

Ljeti nema zezancije s frizurom, lijepljenjem dlaka po čelu ili vratu ili namještanjem svaki put kada izađeš iz vode. Nespretno složena punđa na koju moraš potrošiti ravno 2 sekunde izgleda seksi, a spašava od nepodnošljivih vrućina.

#Ombre je bolji

Sviđa nam se kako stoji i djevojkama s kraćom kosom, ali na dugoj kosi su prijelazi i nijanse izraženiji i zanimljiviji.

#Imaš opcije

Ako ju poželiš sutra odrezati i imati cool bob, možeš to učiniti. Ako želiš romantične kovrče, jedino što trebaš učiniti jest posegnuti za Figarom ili peglom. Ako želiš izbrijati pola glave ili nesimetričnu frizuru, nazvat ćeš frizerku. Nema puštanja i čekanja – spremna si za sve!

#Duga kosa stoji svima...

#... malima...#... i velikima


Foto: Instagram

Kosa duga

Još vijesti