Slika nije pronađena

Početkom prosinca počinjemo križati dane do božićnih praznika zahvaljujući kojima imamo dva tjedna za izležavanje, spavanje i besposličarenje.

Planovima nikad kraja; čitanje, gledanje filmova, druženje s prijateljima, organiziranje ormara, posjećivanje rodbine, izrada nakita, vježbanje, trčanje.. No ta dva tjedna često izgledaju potpuno drugačije.

Od uzbuđenosti preko dosade pa do želje za povratkom u školske klupe – ovo je 10 faza zimskih praznika koje većina školaraca prolazi:


*Još samo dva dana do kraja nastave – ne možeš dočekati!*Imaš toliko planova za ove praznike!*Vrijeme je za druženje! S društvom odlaziš u omiljeni birc...*.. ali nisi znala da će tvoja najbolja prijateljica povesti sestričnu koju ne podnosiš.

*Nakon što si spiskala lovu na izlaske, razmišljaš čime još možeš ubiti vrijeme*Visiš s prijateljicama po trgovačkim centrima i kinima..*..a na kraju zaključuješ da bi jeftinije bilo da ostaneš doma uz knjigu*S knjige se prebacuješ na maraton serija i prejedanje...*... a ubrzo zaključuješ da u tvom gradu jednostavno ne postoji ništa pametno za raditi*Pred kraj praznika već si se zaželjela društva i veseliš se povratku u školske klupe*Prva tema: kad će ljetni praznici?Foto: giphy.com
I.N.

Pročitajte još:

Zimski praznici: očekivanja vs. stvarnost!

Početak školske godine: misli koje imaš prvi tjedan nastave

Stvari koje se događaju kada vidiš svoju simpatiju nakon ljetnih praznika


Zimski praznici

Još vijesti