Slika nije pronađena

Ovi simboli nose ime adinkra i sveprisutni su u Gani, pa ćete biti upućeni u njihovo značenje ako ikad kreneš putem Afrike i prije nego tamo stignete – samo iz čitanja ovog članka. Iako primarno imaju ukrasnu funkciju, oni predstavljaju predmete koji sadrže poruke i to one koje prenose tradicionalnu mudrost, aspekte života ili okoliša, piše Mystical Raven.

Odaberite jedan od ova tri simbola – onaj koji vas najviše privlači.


1. Harmonija i ravnoteža

Ti ste jedan/jedna od onih koji vole pretjerivati – u dobrom i u lošem i u svemu između. Sklon/a si apsorbirati sve oko sebe i ponekad si previše samosvjestan/samosvjesna. Čak i manji događaji mogu uzrokovati oluju emocija u tvojem životu, ali to ne mora biti tako. Nemoj držati sve za sebe – i istodobno se nauči smiriti i logično pogledajte stvari (obuzdaj emocije). Uskoro bi ti se moglo dogoditi nešto dobro, ali prvo moraš pronaći ravnotežu.

2. Paukova mreža

Budi spreman/spremna jer promjene stižu! Tvoj život će uskoro početi iznova pa se usredotoči na energiju i snagu jer imaš priliku napraviti ozbiljan zaokret. Napusti svoje stare loše navike i stereotipe i prestani biti sam/a svoj najveći neprijatelj. Posjeduješ svoju vlastitu paukovu mrežu kojom možeš stvoriti život koji želiš – tvoja srodna duša ti je bližu, a obitelj ti je najveća podrška.


3. Zaštita

Ljubav te čeka iza ugla – ona prava ili ona prijateljska – sigurno je jedino da će ti obilježiti život. Puno puta si bio/bila slomljen/a, usamljen/a i napušten/a, ali kraj tom stanju se bliži. Sreća ti je blizu – pokloni ljudima oko sebe osmijeh, brigu i ljubav. Isto će ti se vratiti u velikoj mjeri – svi tvoji problemi uskoro će se riješiti.

via GIPHY


Foto: Mystical Raven/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

TEST Torbica te otkriva – odaberi jednu i saznaj svoju osobnost

[KVIZ] Test koji funkcionira - odaberi prsten i saznaj koji je tvoj ženski adut

[TEST] Četiri objekta na jednoj slici - ono što prvo vidiš otkriva tajne tvog karaktera!

simboli odaberi značenje adinkra test budućnost

Još vijesti