jede hamburger

Ponovno se javio jedan test koji ljudi na društvenim mrežama rješavaju i pokazuju svoje rezultate, a jako je jednostavan – samo trebaš odabrati koliko jako voliš ili ne voliš svaku od hrane koja je u testu.

Postoji jedna stranica koja kada napravi kviz, onda su svi ludi za njim. Oni su IDRlabs, a posljednji su put oduševili svojim kvizom o tome kojem si liku iz 'Sumraka' najsličnija. Kvizovi su im posebni zato što ih ne sastavlja bilo tko već stručnjaci s određenog područja. I zato imamo osjećaj da će nam dati što točniji rezultat i dobro nas pročitati kroz odgovore koje dajemo na pitanja. Sada su sastavili novi kviz u kojem će ti reći u koju društvenu klasu pripadaš s obzirom na to koju bi hranu jela, a koju ne bi.Po njihovom razmišljanju, izbor hrane se oduvijek vezao za društvene slojeve. Zato su dvoje ljudi, Silvia Bellezza i Jonah Berger sa Sveučilišta Pennsylvania istražili dodatno te navike kako bi kviz bio što točniji, piše Popbuzz. U testu su tako ponudili 35 izbora hrane, a ti trebaš za svaku odabrati koliko bi ju rado jela. Test možeš riješiti OVDJE.

Na kraju ćeš dobiti rješenje u obliku okruglog grafikona koji će ti pokazati koliko si u koju kategoriju upala, tj. u koji društveni sloj najviše pripadaš. Vjeruješ li u to da hrana može reći ovako nešto o tebi ili ne, sasvim svejedno, jer kviz je zabavan, a to je najbitnije.

Pogledajte još:

Novi viralni kviz: Test koji će ti otkriti koliko si dobra ili zla osoba! Svi kažu da je stravično točan

Jesi li odana ili ona koja sve nasmijava? Test osobnosti otkrit će ti koji si tip frendice

Koje si ti boje? Ovaj je test zaludio ljude i svi žele saznati koje je boje njihova osobnost

test društvena klasa sloj društva viralni test

Više iz rubrike

Još vijesti