Slika nije pronađena

U rubrici Teen novinar danas vam donosimo 7 savjeta kako uspješno kreirati i započeti vođenje Youtube kanala. Pa krenimo...

#1 Prvo pogledaj videe drugih Youtubera

Bilo bi dobro kada bi prvo pogledala videe drugih popularnih youtubera (RclBeauty101, Bethany Mota, MyLifeAsEva).

2# Budi odlučna da je to ono što stvarno želiš raditi

Ako si sigurna da to želiš i da ćeš prebroditi sve prepreke koje Youtube postavlja, i nećeš se obazirati na hejtere kojih će sigurno biti, možeš krenuti dalje.

#3 Daj Youtube kanalu neko prepoznatljivo i jednostavno ime

Ime treba biti što kraće i jednostavno da zapamtiti.

#4 Nađi temu na koju ćeš raditi svoje videe, to može biti moda, gaming...

Youtube je stranica koja ti omogućava bezbroj mogućnosti, možeš se baviti gamingom, modom, DIY videima... što god ti srce poželi.

#5 Opusti se pred kamerama

Vjerojatno će biti teško prvih par videa, ali probaj se opustiti što je više moguće i zamisli da pričaš sa frendovima, a tako će se i tvoji budući gledatelji osjećati.

#6 Radi videe što je češće moguće

Jako je dobro ako se na početku organiziraš kada trebaš uplodati video, ali probaj to raditi što češće, onda će tvoji gledatelji znati da ti je stvarno stalo do tvog kanala.

#7 Nemoj odustati

Ako si to već krenula raditi i sviđa ti se, nemoj odustati zbog nekoga kome se tvoj kanal ne sviđa, jer sigurno će biti daleko više ljudi kojima će se svidjeti. Nemoj odustati i nikad ne znaš - možda baš tebe sreća pronađe.

Tonka za Teen novinar
Foto: Shutterstock

Teen novinar: Tvoj članak na naslovnici

Voliš pisati? Oduvijek te zanimalo kako bi bilo biti novinar? Ovo je prilika da se okušaš u novinarskom poslu i vidiš jesi li stvoren/a za to.

Teme su po tvom izboru, to može biti moda, savjeti, glazba, zanimljivosti, DIY, škola, tehnologija... sve što zanima tebe i ostale tinejdžere! Svoj članak možeš nam poslati na mail novinar@teen385.com

youtube blog teen novinar

Još vijesti