Slika nije pronađena

Ako ste više tip osobe koja se voli manje šminkati, a uz to opet zablistati onda su ovi savjeti baš za vas! Dovoljna su vam samo 4 proizvoda kako biste to ostvarili. Vrlo su jednostavni i svatko ih može koristiti na sebi, a uz malo vježbe vaš look će izgledati kao da se šminkanjem bavite od uvijek.

Puder

Većina osoba si ne može naći odgovarajući puder za svoju kožu. Ili se teško razmazuju ili kratko traju ili ne prekrivaju dovoljno. L'Oréalovih puder  može zadovoljiti vaše potebe i već će vas nakon prvog korištenja oduševiti.

L’Oréal Paris Infallible tekući puder (127,90 kn)


Olovka za obrve

Deblje obrve su još uvijek u trendu, a ako vaše imaju nepravilan deblji oblik ili praznine, možete ih popuniti Essenceovom olovkom za obrve u boji kao vaše prirodne obrve. Uz to, na vrhu sadrži malu četkicu za oblikovanje.

Essence olovka za obrve (12,19 kn)


Sjenilo

Vrlo je bitno istaknuti oči ne samo uz maskaru. Kako bi to postigli stavite sjenilo u tamnijim nijansama. Super primjer takve palete  je ova Essenceova. Nudi sjajan izbor od čak 8 nijansi.

Essence paleta sjenila za oči (34,90 kn)Ruž

Kako bi zaokružili jesenski makeup look stavite matt ruž za usne u tamnijoj nijansi kao što je bordo. On će vam savršeno stajati uz bilo koji outfit.


Essence matt ruž za usne ( 19,90 kn)


 

To je to za ovaj put, nadam se da će vam ovi savjeti o kozmetičkim proizvodima pomoći tijekom odabira.

Osim toga više ovakvih ideja i savjeta možete pronaći na mom blogu OVDJE  ili na mom Instagramu.

Katarina Jelinić

šminka jesen

Još vijesti