Slika nije pronađena

Glupo je birati osobu s kojom ćeš se viđati ili biti u vezi s obzirom na to u kojem je znaku zodijaka rođena, ali ovih 6 možda ipak ne bi bilo loše izbjegavati ako ne želiš završiti sa srcem slomljenim u 1000 komadića.

 

Svi smo s obzirom na naš karakter više kompatibilni s nekim znakovima zodijaka, a manje s drugima. U ovom slučaju kompatibilnost ne igra veliku ulogu, jer ovi će znakovi sasvim sigurno slomiti ti srce. Ljubav je strašna i nitko nije oduševljen kada završi sa slomljenim srcem, ali ove znakove to nije briga. Oni lome srca kao da su čaše u noćnom klubu. Pogledaj u nastavku o kojim je znakovima riječ.

STRIJELAC
Strijelci su brutalno iskreni, zbog toga se često događa da su baš oni ti koji će ti slomiti srce. Reći će ti sve kako je bez da razmišljaju hoće li te to povrijediti i bi li se ista stvar mogla reći na malo blaži način. Njihova naglost i brutalna iskrenost mogu ostaviti drugu stranu jako povrijeđenom. Kada Strijelac vidi da se osoba s kojom su u vezi ne može nositi s njihovom iskrenošću, umjesto da pokušaju raditi na tome, oni će radije prekinuti.

VODENJAK
Ovaj je znak nepredvidljiv i neće ostati vezi kada shvate da to nije ono kako su si oni zamislili da će biti. U jednom su trenutku ludo zaljubljeni u tebe, a u sljedećem više ne osjećaju ništa. Iznenadit će te prekidom onda kada to uopće ne očekuješ. S njima nikada ne znaš na čemu si i zato je nemoguće osjećati se sigurno u vezi s Vodenjakom. Ne ide im u prilog ni to što ne znaju za kompromise.

BLIZANCI
Blizanci se vrlo rijetko u potpunosti privrženi vezi. Nedosljedni su i inače i u vezi. To je tako zato što ovaj znak ima problema s donošenjem odluka. U jednom trenu žele nešto, u sljedećem drugo, a u trećem više ni sami ne znaju što bi. Neodlučni su, i samo zato što su pristali na vezu, ne znači da je to sada to – barem ne u njihovoj glavi. Kada shvate da ipak ne žele tu vezu, samo će bez ikakvog objašnjenja otići.

RIBE
Ribe imaju toliko osjećaja da i njihovi osjećaji imaju osjećaje i trebaju partnera koji će to razumjeti. Kada se osjećaju nevoljeno ili kao da osobu nije briga za njihove osjećaje, jednostavno će se početi udaljavati. Tvrdit će da je sve u redu, ali bit će jasno da su sve dalje i dalje, dok u jednom trenu više ne budu tu. Iako su osjećajni, Ribama nije problem otići iz veze, jer sebe i ljubav prema sebi ipak stavljaju na prvo mjesto.

LAV
Svima je jasno da su Lavovi puni samopouzdanja. Kada odaberu osobu s kojom će biti, gledaju na to kao da su ti zapravo napravili uslugu – jer izabrali su tebe, a mogli su imati bilo koga. Ne žele da im reputaciju u društvu bude uništena ili da se prestane pričati o njima, zato će bez problema prekinuti s tobom ako vide da im kvariš ugled. Zvuči djetinjasto, ali Lavovi žele biti s nekime tko se trudi oko sebe i ne zapušta se. Ako shvate da to nisi ti, i prije nego trepneš, slomit će ti srce i već biti u lovu na drugu 'žrtvu'.

BIK
Na Bikove se osoba s kojom su u vezi uvijek može osloniti i uvijek će biti najveća podrška koju ćeš imati, ALI sve su te pozitivne stvari ponekad zasjenjene njihovom sebičnošću. Oni sebe stavljaju prvi, uvijek, bez obzira koliko im se netko sviđao s kime se viđaju, i dalje će si biti prvi. Žele imati kontrolu nad vezom, a ako im druga strana ne popusti u tome ili im se pokuša suprotstaviti, slomit će ti srce na najbrutalniji način kojeg se u tom trenutku dosjete. I neće ih biti ni malo briga.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Srijaroen

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koliko te onih velikih i pravih ljubavi čeka tijekom života? Zodijak ima odgovor

Uvijek su sarkastični i nitko ne zna kada ih shvatiti ozbiljno – pripadaš li ti nekom od ova 4 horoskopska znaka?

[HOROSKOP] Zbog čega su drugi najviše ljubomorni na tebe s obzirom na tvoj znak zodijaka?

Horoskop znakovi zodijaka slomiti srce srcolomci

Još vijesti