Slika nije pronađena

Jesen je uvijek kao neki novi početak. Počela je škola, upoznaju se novi ljudi, radi se hrpa novih životnih planova i kosa je možda još uvijek svjetla od ljeta.

Vrijeme je da saznaš što ti donose zvijezde – kakva jesen čeka koji horoskopski znak?


OVAN
– ako si cijelo ljeto bila nervozna ili si imala stalno neke drame u životu jesen će sve promijeniti. Dolazi miran period, ali to nikako ne znači da jesen neće biti uzbudljiva. Čim središ stvari u školi, posveti se sebi. Upiši neku novi izvannastavnu aktivnost i nemoj provoditi dane u kući. Izađi van, u kino, u šetnju – vjeruj nam, isplatit će ti se.


BIK
– moramo te razočarati i reći ti da je vrijeme da se koncentriraš na školu. Ljeto je bilo zabavno, ali je odavno završilo i vrijeme je da kreneš s učenjem. Razlog zašto se sad moraš koncentrirati jest da ti listopad donosi opaku ljubavnu avanturu pa bolje da skupiš dobre ocjene sad jer se kasnije nećeš moći koncentrirati.


BLIZANCI
– tvoj najveći problem ovog mjeseca bit će pare. Zato sad stani i razmisli na što želiš potrošiti džeparac – nemoj da bude na gluposti! S druge strane, super ćeš se zabaviti ove jeseni. Ti i tvoja ekipa imat ćete hrpu prezabavnih izlazaka i ispred tebe je jedan ludi životni period! Uživaj!


RAK – trenutno se osjećaš koma. Kao da se sva drama svijeta odvija baš u tvom životu i jednostavno ne znaš gdje da uopće počneš rješavati svoje probleme. No, imaš sreće da u svom životu imaš dobru prijateljicu koja će te izvući iz toga. Hrpa je događanja po gradu, obuci najbolji jesenski outfit i svoje probleme riješi uz vruću čokoladu ili kestene. A tko zna – možda baš u šetnju gradom nekome za oko zapne tvoj pogled.

LAV – ti si na ljeto napunila baterije i sad si puna optimizma i sreće. Širiš dobru vibru oko sebe i to privlači ljude. Osjećaš se sretno i zadovoljno, dobro ti je krenulo u školi, a osmijeh na licu možda je privukao i nekog dečka. Pazi samo da se ne uvališ u probleme, nemoj pasti na lažnu spiku.

DJEVICA – tvoj je mjesec taman završio, ali kreće uzbudljiva jesen. Dogodit će ti se hrpa fora stvari, upoznat ćeš hrpu novih ljudi, a velike su šanse da ćeš se zaljubiti preko glave. Dokaz da je ovo definitivno nastavak dobrog perioda jest i to da  će ti super krenuti u školi.


VAGA – cijele godine imaš osjećaj kao da vodiš utrku s vremenom, nikako da stigneš sve što si planirala. Stres, drama i živciranje obilježili su ovu godinu, ali vrijeme je da staneš na loptu. Vrijeme je da riješiš neke probleme koji te već dugo muče i konačno kreneš uživati u životu. Nekome se već dugo sviđaš, ali nikako da to skužiš. Pogledaj dobro oko sebe.

ŠKORPION – možda je zadnjih par mjeseci bilo fakat naporno, sad je vrijeme kad ćeš dobiti novi nalet pozitivne energije. Konačno će ti krenuti u školi, dobit ćeš neke super ocijene i zaredat će se nekoliko super izlazaka. Mnogima od vas ovo razdoblje moglo bi donijeti brojne uspjehe, a ako si dozvoliš i prestaneš sve oko sebe gledati ispod oka možda se i zaljubiš.

STRIJELAC – ljeto je bilo uzbudljivo, zima će biti uzbudljiva, a jesen je jedan miran period za tebe. Koncentrirala si se na školu i svaka ti čast. Uz sebe imaš frendice i iako želiš i dečka, tvoje vrijeme za ljubav dolazi tek na zimu. Što i nije tako loše – jesen iskoristi za partijanje s curama, a onda na zimu planiraj odlaske u kino s jednim slatkim dečkom.


JARAC – ti nastavljaš biti glavna. Zvijezde su na tvojoj strani i tebi će ova jesen biti top. Super ocijene, super tulumi, poruke od slatkog dečka – što ti više treba. Čak je moguće da će ti se javljati dva frajera istovremeno, a ti ćeš trebati odlučiti kojeg želiš. Biraj pametno!

VODENJAK

– iako se možda trenutno osjećaš tužno, moraš se suočiti sa svojim problemima. Situacija će se popraviti i na zimu neće biti sretnije od tebe. Izdrži još malo, a uskoro ćeš imati veliki osmijeh na licu. Situacija u školi će se smiriti, a ako si već dugo solo moguće su velike promjene.

RIBE

– trenutno nisi baš jako sretna u svom životu, ali to je okej. Iako si možda dobila neke loše ocijene ili ti dečko ne odgovara na poruke, ne drami. Nije tako strašno. Važno je da znaš da su zvijezde na tvojoj strani i da će ovo biti genijalna jesen. Pozovi frendice, otiđite van i zabavite se, a čim prestaneš dramiti i kreneš se zabavljati možda u tvoj život uđe i nova ljubav.



Foto: Shutterstock/Giphy
I.I.

Pročitajte još:

Dečki koje trebaš tražiti – tri horoskopska znaka koji su najbolji za vezu

Jeste li među njima – ovi horoskopski znakovi su najbolji prijatelji

Nježna, strastvena ili energična - horoskop otkriva kakav je tvoj stil ljubljenja

Horoskop jesen

Još vijesti