Slika nije pronađena

Tijekom puberteta nam je uglavnom bed reći nekome da nam se sviđa pa je zato bolje to onda pokazati. To se može učiniti na više načina, a svaki put će druga osoba osjetiti da je na našem ljubavnom radaru.

Kada nam se neki dečko dugo sviđa tada razbijamo glavu time kako mu to reći i sviđamo li se i mi njemu. Dečki to nekada baš otvoreno pokazuju curama, a nekada to rade na puno suptilnije načine kojih nekada možda nisu ni svjesni.

No, zvijezde su svjesne svega, a kako više ne bi mozgala i ne spavala noćima, ovako će ti svaki horoskopski znak pokazati da mu se sviđaš:

Ovan

Budući da dečki u znaku ovna nisu poznati po svojoj suptilnosti, kada se budeš njemu sviđala – znat ćeš odmah. Ovnovi ne znaju kako lagano početi sa stvarima i korak po korak jer uvijek svoj interes odmah očito pokažu. Ako je tvoj prijatelj ili susjed ovan u horoskopu i pokušava provesti što je više vremena moguće s tobom, stalno ti se javlja i često ti predlaže da se družite, vjeruj nam – sviđaš mu se.

Bik

Momci rođeni u znaku bika jako dobro znaju tretirati djevojke koje im se sviđaju. Njihov interes će pokazati njegovi komplimenti kojih će biti tonu. Osim toga sviđanje će pokazivati laganim dodirivanjem kroz priču i njihova fokusiranost na ono što djevojka priča kojoj tako pokušavaju pokazati da im je u mislima. Neće biti iznenađenje ako bik svoje sviđanje pokuša otkriti nekom pjesmom.


Blizanci

Dečki rođeni u ovom znaku uglavnom često mijenjaju raspoloženje pa je nekada teško prokljuviti sviđaš li se tom blizancu ili ne. Flertat će i činiti se zainteresiranima, ali oni to kao da rade i s drugim ljudima. Ako se pitaš kako zainteresirati blizanca i kako će on to pokazati, kvaka je u tome da ti moraš biti zanimljiva i razgovor držati u svojim rukama, a on ako se vraća po još – definitivno je zainteresiran.

Rak

Dečki rođeni u znaku raka se moraju osjećati sigurno prije nego djevojci otkriju da im se sviđa pa onda oni to rade na svoj način. Lako je moguće da će sviđanje pokazati tako što će curi `popovati` o tome da ona treba napumpati gumu na svom biciklu jer inače može s njega letjeti. Kroz brigu i dobronamjerno `zanovijetanje` on će ti pokazati da mu je stalo.Lav

Lako je otkriti sviđaš li se lavu jer on će to pokazati jako velikim gestama i postupcima. Primjerice, mogao bi ti na kućnu adresu poslati ogroman buket ruža ili napraviti nekakvu cool fotomontažu. Neka te ne iznenadi ako taj dečko odjednom počne recitirati pjesmu koju je samo za tebe napisao jer tako će pokazati svoj interes.


Djevica

Ovaj znak je jako teško prokljuviti pa će ti biti možda teško shvatiti sviđaš li se dečku u znaku djevice. On će pokazati svoj interes na vrlo brižne načine te će te htjeti bolje upoznati, a znat ćeš da mu se sviđaš kada vidiš da baš obraća pažnju na ono što govoriš te će ti uvijek htjeti dati dobar savjet. Ovo posljednje će ga najviše i i`izdati`.


Vaga

Vage se uopće ne suzdržavaju kada je u pitanju ljubav i romantika, a to vrijedi i za djevojke i dečke u ovom znaku. Ovog dečka neće biti sram reći svim prijateljima da mu se sviđaš i koliko si predivna. Odmah ćeš znati da mu se sviđaš jer će te stalno zvati, slati poruke, javljati se i zvati te na dejtove.

Škorpion

Tijekom razgovora s dečkom u znaku škorpiona odmah ćeš shvatiti da mu se sviđaš jer će ti stalno postavljati neka pitanja o tebi. Oni su prestrastveni da bi flertali s više djevojaka odjednom što znači da ako primijetiš da flerta s tobom – sviđaš mu se i samo si mu ti na umu. Kada je zainteresiran htjet će znati sve o tebi bez obzira na to radi li se o lošem ili o dobrom.


Strijelac

Ovaj dečko će svoj interes pokazati tako što će te stalno pokušati nasmijati. Pričat će šale, viceve pa čak se i skroz glupirati samo da te jednom vidi kako se smiješ. Osim toga, on će uživati prepričavati ti svoje životne avanture te će te pozvati na neku avanturu koju zajedno možete poći.

Jarac

Jarčevi totalno nemaju vremena za igranje nekih ljubavnih igrica pa ako mu se svidiš on će ti to odmah reći i pozvati te na dejt. Premda će ti se to prvo činiti kao neki poslovni sastanak, a ne spoj, ali kada budeš vidjela da te pozvao na skroz cool i zabavno mjesto, sve će ti biti jasno.


Vodenjak

Dečki rođeni u znaku vodenjaka obično ne flertaju niti nešto previše pokazuje emocije pa ćeš možda pogađati o čemu se radi. On će govoriti stvari koje nećeš tumačiti kao da flerta s tobom, ali s druge strane, kada mu se netko svidi, tada mu se svidi sve – i vrline i mane. Ako nisi sigurna sviđaš li mu se ili ne, najbolje bi bilo da provjeriš s njegovim prijateljima.


Ribe

Ako ti tvoja simpa u znaku ribe prepričava svoje snove moraš znati da mu se sviđaš i tako ti to pokazuje. Ribe su uglavnom vrlo intuitivan i kreativan znak, ali ponekad ne znaju to baš dobro pokazati. Kada to ipak pokušavaju pokazati tada će te gledati u oči dok ti prepričava svoj sinoćnji san.sviđanje kako će ti pokazati šareni horoskop