Slika nije pronađena

Iako se uvijek nadamo kako će nam sljedeća godina biti (još) bolja nego ova, za ova tri horoskopska znaka će stvari biti dobre – samo ne na ljubavnom planu. Razočarenja i slomljena srca su u planu, zato oprezno.

Možda se ti i tvoj dečko/cura već neko vrijeme svađate ili nikako ni ne možeš naći nekoga s kime bi bila u vezi ili već neko vrijeme škicaš tog jednog dečka i čini ti se da ne bude ništa od  toga? Nemoj očekivati da će se sljedeće godine popraviti stvari na tvom ljubavnom planu ako si rođena u nekom od ova tri horoskopska znaka. Njima će srce sljedeće godine završiti slomljeno. Naravno, to kaže horoskop. Iako je nekada zabavno vidjeti što ti zvijezde imaju za poručiti, nemoj ih shvaćati uvijek previše ozbiljno, svima se događa da pogriješe, pa tako i horoskopu. No, smatrajte se upozorenima.

Ova bi tri znaka zodijaka trebala razmisliti o svojim potezima sljedeće godine:

Blizanci

Iako su uvijek otvorenog uma, Blizanci mogu biti malo neodlučni kada je u pitanju ljubav. Prije nego se upuste u nešto vole situaciju sagledati sa svih mogućih kuteva i pitati se svako malo 'što ako'. Zbog te neodlučnosti, osoba koja je zagrijana za nekog rođenog u ovom znaku, jednostavno će odustati. I baš će tada Blizanci shvatiti da ju ipak žele. Zbog toga rođene u ovom znaku sljedeće godine čeka mogućnost da izgube osobu do koje im je stalo, samo zato što si to nisu mogli priznati i prepustiti se.

Ako si ti osoba rođena u znaku Blizanca, nemoj previše razmišljati. Znaš dobro što želiš, i idi za tim. Pokušaj osobi koja ti se sviđa direktno pokazati da ti se sviđa, a ako si već u vezi, pričaj s dečkom/curom.


via GIPHY


Lav

Lavovi imaju veliku osobnost i jednostavno im je u prirodi da se bace pod svjetla reflektora. Nisu osobe koje će se zadovoljiti s bilo čime, a pratiti ih na njihovim avanturama popularnosti nije lako. Zbog želje za  tim da uvijek budu u centru pažnje, Lavovi bi sljedeće godine mogli na području ljubavi biti veliki gubitnici. Iako to zvuči tužno, možda je tako i bolje. Iako je bitno da se obje strane u vezi osjećaju važno i bitno, Lavovima treba netko tko će razumjeti njihovu potrebu da budu broj 1.


via GIPHY


Djevica

Nije da se Djevice trude načć mane, već jednostavno imaju visoko podignutu ljestvicu u pronalasku osobe s kojom će se upustiti u vezu. Djevice su najorganiziraniji znak zodijaka, a izrada planova i slijepo držanje svega im je u krvi. Međutim, ljubav se ne može isplanirati, i to će Djevica ove godine i shvatiti. Kada budu najmanje očekivali, pojavit će se osoba koja će ih oboriti s nogu, ali zato što im to tada neće biti u planu, pretpostavit će da toj ljubavi ipak nije bilo suđeno. Kada prođe neko vrijeme, onda će shvatiti kakvu su priliku propustili, ali više neće biti povratka.

Foto: Giphy/ Freepik - solominphoto

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koja je pjesma iz 2019. tvoja himna s obzirom na znak zodijaka?

Njima sljedeće godine baš neće ići: Ova tri horoskopska znaka neće imati sreće u 2020. godini

Ljudi rođeni u ovih 6 horoskopskih znakova iz svake rasprave izlaze kao pobjednici

Horoskop Slomljeno srce 2020. godina znakovi zodijaka

Još vijesti