Slika nije pronađena
Muškarci u znaku Ovna su vrlo temperamentni i ne biraju sredstva kako bi osvojili ženu do koje im je stalo. Nije im stalo do mišljenja okoline i najčešće ostvaruju svoje ciljeve jer su veoma uporni i duhoviti.

Ovaj muškarac spreman je čak i svojoj dragoj pozvoniti na vrata usred noći i obradovati je čvrstim zagrljajem. Koristi svaki trenutak da bude s njom i iznenadi je lijepom gestom kako ističe Superzena.net. Ovnovi vole biti dominantni, apsolutni vladari ženskog srca i slabi su na ženske suze. Ovan ima avanturistički duh i spreman je uploviti u nepoznate vode u tren oka.

via GIPHY


Ovan je muškarac kojem je potreban netko s jednakim romantičnim entuzijazmom ili će mu postati dosadno. Pokreće ga jedinstvena sposobnost da preboli tugu brže od drugih znakova. Kada mu netko zapne za oko, brzo reagira. Ipak, da biste zadržali pažnju Ovna, morate biti jednako energični i uzbudljivi kao i on.

via GIPHY


Osobe rođene u znaku Ovna su izuzetno strastvene i obožavaju avanturu. Kada vatra gori, ona zaista gori. Strastvene veze karakteristične su za Ovna. Ali, kad je ljubav prava, ona obično traje cijeli život. Dokle god postoji adrenalin i uzbuđenje koje im pumpa krv kroz žile, veza će biti jaka i dugotrajna, piše Superzena.net.

Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Bi li se ikada vratila bivšem? Rođeni u ova 3 horoskopska znaka uvijek će pokleknuti i vratiti im se

[HOROSKOP] Saznaj kakav je tvoj znak kad se radi o ljubavi i umjetnosti zavođenja

Ne vrijedi ih čekati kraj moba - ovim znakovima zodijaka treba 1000 godina da odgovore na poruku

ljubav Horoskop zodijak znak romeo astrologija zabava

Još vijesti