Slika nije pronađena

Prekid s partnerom, svađa s prijateljicom, jedinica u školi - sve to čini jedan loš dan. Naravno, takav dan uvijek treba probati popraviti.

Gotovo nema problema kojeg ne može glazba ukloniti. Kada imamo loš dan želimo se samo zavući u krevet, ni s kim razgovarati i utopiti se u vlastitom očaju, ali ne bi trebali.

Svaki horoskopski znak krije svoje tajne pa tako i pjesmu za popravljanje dana. Slijedi popis pjesama koje treba slušati svaki pojedini horoskopski znak kada mu je dan loš:

Ovan: Pearl Jam- Black

Ovnovi su najtvrdoglaviji znak u horoskopu i trebat će nešto `bijesno` što bi im popravilo dan, a upravo je takva pjesma Black grupe Pearl Jam.Bik: Ben Folds Five- Brick

Bikovi su obično puni snage, sigurnosti te svima mogu biti stijena na koju se mogu osloniti. Ova pjesma pomoći će svim bikovima kojima je dosta da su baš oni strpljiva strana baš svakog odnosa u kojem se nalaze.Blizanci: U2- With Or Without You

Za neodlučne blizance tu je pjesma grupe U2 koja će točno opisati ono što bi svi blizanci trebali reći ljudima oko sebe kada imaju loš dan.Rak: Amy Winehouse- Back To Black

Rakovi često znaju biti žestoke osobe i baš zato im treba pjesma koja će smiriti njihovu impulzivnost. Najidealnija za to je Amy Winehouse s pjesmom Back To Black.


Lav: Cyndi Lauper- Time After Time

Lavovi su velikodušne, tople i odane osobe koje često ne nailaze na slične ljude te zato bivaju povrijeđeni. Baš zato je ova pjesma idealna za popravljanje dana lavovima.Djevica: Jeff Buckley- Hallelujah

Bez obzira na to što su djevice jako analitične i dobro organizirane, one su ujedno i pažljive, a ova pjesma baš spaja te navedene osobine.


Vaga: Radiohead- Creep

Vage vole ljepotu, pravdu i savršenstvo i upravo je zato Creep idealna pjesma za popravljanje dana. Ova će pjesma vagama biti podsjetnik da ništa i nitko nije savršen te da se trebaju malo opustiti što se toga tiče.
Škorpion: Red Hot Chili Peppers- Under The Bridge

Ovaj znak je poznat po svojoj tvrdoglavosti i nepopustljivosti, ali je ujedno i vrlo prilagodljiv pa je baš za škorpiona idealna ova stvar jer će mu dopustiti da neke stvari ostavi na miru i popusti.Strijelac: Anna Nalick- Breathe (2 AM)

Strijelci vole kretanje, ali ne mogu zauvijek bježati od svojih problema. Baš zato vas ohrabrujemo da poslušate ovu pjesmu Anne Nalick kada imate loš dan koja će vas možda motivirati da riješite probleme.
Jarac: The Rolling Stones- Out Of Tears

Premda ustrajni, jarčevi ne mogu utjecati na sve kako bi razvoj situacije bio onakav kakvog su ga oni zamislili. Dosta je brige jer će jarčeve razveseliti dobri stari Rolling Stones.Vodenjak: The Beatles- Yesterday

Vodenjaci su uvijek humanitarno nastrojeni te nesebični i zato ih svijet zna umoriti. Kada imaju loš dan trebali bi slušati omiljene Britance i njihovu Yesterday.


Ribe: The Cranberries- Linger

Ribe su jako maštovite s dubokim emocijama, ali su uvijek neodlučne. Kada god se pojavi loše raspoložene trebale bi poslušati ovu pjesmu te se podsjetiti da je nekada neodlučnost gora od loših odluka.

šareni horoskop Horoskop pjesme

Još vijesti