Slika nije pronađena
Kad bi dobio priliku da glumiš u hororcu, koji bi negativac bio? Prema horoskopskom znaku sada možeš saznati koji si lik iz horor filma.

Kako donosi Daily Mail, zahvaljujući tvojim osobinama koje su ti zapisane u zvijezdama već od prvog dana tvog rođenja, možeš saznati koji bi lik u tvom omiljenom hororcu bio te koja bi bila tvoja najgadnija osobina.

via GIPHY


Ovan - Samara Morgan (Krug)
Od svih horoskopskih znakova, Ovan bi se definitivno prvi uklopio u ovu ulogu. Samara Morgan predstavlja opsjednuto dijete koje je zastrašujuće, ali duboko u sebi ranjeno i razočarano. Baš poput Ovna, Samara je sklona depresiji i nesigurnom ponašanju, a svoje žrtve hladnokrvno ubija bez imalo grižnje savjesti.

Bik - Leatherface (Teksaški masakr motornom pilom)
U astrologiji, Bik je poznat po svojoj povezanosti sa svih pet ljudskih osjetila, kao i njihovom modnom ukusu. S obzirom na to da je Leatherfaceova taktika u horor filmovima ubiti svoje žrtve, izraditi maske od njihovih lica i napraviti odjeću iz njihove kože, moramo priznati da je ovo idealna uloga za pomalo poremećnog Bika.

via GIPHY


Blizanci - Jack Torrance (Isijavanje)
Baš poput zatvorenih i jako dosadnih Blizanaca, Jack Torrance je pisac koji boluje od groznice dok sjedi u skrovitom hotelu i od koje na kraju poludi. Zli duhovi s kojima on i njegova obitelj dijele prostor počinju se polako uvlačiti u njegovu psihu pri čemu na vidjelo izlazi prava verzija njega - psihotičnog Blizanca.

via GIPHY


Rak - Norman Bates (Psiho)
Rak smatra da je obitelj najvažnija, baš kao i glavni lik ovog hororca. Norman Bates oduvijek je malo previše vezan za svoju majku, a kad je ona preminula, on je počeo vjerovati da se vraća iz mrtvih te ga nagovara na brutalna i hladnokrvna ubojstva. Postao je opsjednut, što nije nimalo čudno za povodljive i emocionalno labilne Rakove.

via GIPHY


Lav - Pennywise (To)
Ako je Lav ikad odlučio biti zla sila prirode, znamo da će učiniti sve da u tome i uspije. Baš poput Pennywise klauna iz hororca 'To' gdje njegova opsesija postoje glad za malom djecom, Njemu je, baš kao i tipičnom Lavu potrebna pozornost njegove okoline i napravit će sve što je potrebno da ju dobije.

via GIPHY


Djevica - Jigsaw (Slagalica strave)
Djevica je poznata po logičkom, metodičkom i bistrom umu. Kao što Jigsaw radi određena 'testiranja' na svojim žrtvama, tako i Djevice stalno testiraju i analiziraju ljude oko sebe. Razina mentalne i tjelesne boli koju Jigsaw priređuje svojim žrtvama definitivno mogu razumjeti samo hladnokrvne Djevice.

via GIPHY


Vaga - Drakula (Grof Drakula)
U astrologiji, nijedan drugi znak zodijaka ne koristi ljepotu i šarm kako bi postigao ono što želi više od Vage. Baš poput ovog horoskopskog znaka, vampir Drakula sposoban je lako privuči i šarmirati svoje žrtve te ih onda bez imalo beda ubiti kako bi zadržao svoju besmrtnost.

via GIPHY


Škorpion - Annie Wilkes (Misery)
Nijedan drugi horoskopski znak nije posesivan i ljubomoran poput Škorpiona. Baš kao Annie Wilkes koja je zatočila svog omiljenog autora kako bi ga natjerala da se zaljubi u nju i ona bude njegov obožavatelj broj 1, tako su i Škorpioni ti koji će napraviti baš sve da dobiju ono što žele.

via GIPHY


Strijelac - Hannibal Lecter (Kad jaganjci utihnu)
Strijelac je poznat po impresivnoj inteligenciji i jedinstvenoj filozofiji života. Najsmrtonosnije oružje serijskog ubojice Hannibala Lectera je upravo njegova inteligencija, kao i sociopatska perspektiva čovječanstva. Njegovu filozofiju mogu razumjeti samo pripadnici ovog horoskopskog znaka.

via GIPHY


Jarac - Paimon (Naslijeđeno zlo)
Baš poput Jarčeve želje za moći i slavom, motivacija negativca Paimona kao demonskog lika jest preuzeti kontrolu nad životom jedne obitelji, a zatim vladati nad svojim predanim sljedbenicima. On je spreman mučiti, paliti i riješiti se bilo koga tko mu stoji na putu da postigne ono što želi. Baš poput njega, Jarcu je najvažnije uspijeti u svom naumu, bez obzira na to tko će usput zbog toga stradati ili biti povrijeđen.

via GIPHY


Vodenjak - Pazuzu (Egzorcist)
Pripadnicima ovog horoskopskog znaka jako je važno da sve u njihovoj zajednici funkcionira skladno i kako to oni žele. Moglo bi se reći da se Vodenjaci često nalaze na samoj granici ludila i ne treba im dugo da 'puknu'. Baš kao što mu to govori njegov gospodar Vrag, zloglasni demon Pazuzu spreman je napraviti sve kako bi zadovoljio njegove potrebe.

via GIPHY


Ribe - Freddy Krueger (Strava u Ulici Brijestova)
Ne postoji nijedan drugi znak zodijaka koji je povezaniji sa svojom maštom i snovima od Riba. S obzirom na to, Freddy Krueger definitivno je klasična Riba. Ova ubojita nakaza uživa iskorištavati ranjivost ljudi dok sanjaju, a zatim ih hladnokrvno ubija.

via GIPHY


Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP Rang lista po stresiranju – što izluđuje, a što smiruje tvoj znak?

HOROSKOP Zvijezde otkrivaju što svaki znak mora čuti (i to će mu promijeniti život)

HOROSKOP Modni stil svakog znaka – jesmo li pogodili što se nalazi u tvom ormaru?

Horoskop šareni horoskop horor lik

Još vijesti