Slika nije pronađena

Kada im netko kaže 'Baš si pravi Blizanac', njima to neće ništa značiti i samo će zakolutati još i očima. Ne vole horoskop i ne shvaćaju zašto su svi drugi toliko opsjednuti njime i istraživanjem tko je koji znak i podznak.

Nema ništa loše s time ako vjeruješ u horoskop, jer astrologija nije baš samo hrpa izmišljotina. Ako ćeš stvarno gledati natalne karte i proučavati položaje planeta, onda horoskop može imati smisla. Dnevni, mjesečni i tjedni horoskopi koje možeš čitati po internetu, nekada baš i nemaju smisla, ali nekim ljudima mogu pomoći i olakšati im primjerice donošenje neke odluke. Nema ništa loše ako vjeruješ u horoskop, niti ako ne vjeruješ. Pa ipak, pripadnici ova 4 znaka su najviše skeptični i najčešće neće vjerovati u horoskop.

BIK – ne shvaćaju zašto je horoskop bitan

Ovaj znak ne vjeruje u horoskop i uopće ga ne zanima jer ne shvaća zašto bi mu to uopće trebalo biti bitno. Neće stvoriti sliku o osobi na temelju toga koji je horoskopski znak, nego na temelju toga kako se ponaša, sasvim svejedno je li Rak ili Ovan. Uz to, ovaj je znak poznat po tome da stoji objema nogama čvrsto na zemlji i da vjeruje u praktične i realne stvari. Za njega je horoskop prepun izmišljotina.

BLIZANCI – vjeruju u horoskop ako im piše nešto dobro, a ako nešto loše onda ne vjeruju

Blizanci su oni koji će najčešće biti oduševljeni i veliki fanovi horoskopa, ali samo onda kada im u njemu piše ono što žele čuti. S druge strane, kada piše nešto što im se ne sviđa, onda će na sve strane vikati da je horoskop najveća glupost ikada. Ne mogu se odlučiti vjeruju li u njega ili ne, ali najčešće im ipak zvuči kao nešto što je netko tamo izmislio tog trena i da zapravo nema veze s pravom astrologijom.

DJEVICA – ne vjeruju u ništa što se ne može dokazati

Ako želiš da Djevica u nešto povjeruje, trebaš joj predstaviti prave i realne dokaze da je to istina, inače ju ne zanima. Čim im nešto ne zvuči kao da ima smisla, Djevice će postati sumnjičave, a horoskop često zvuči baš tako. Iako im je zabavno vidjeti gdje bi trebali otputovati s obzirom na svoj horoskopski znak ili koji film da pogledaju s obzirom na njihov znak, neće se zamarati čitanjem pravog horoskopa. To im je ipak malo previše.

JARAC – to im je glupo

Jarčevi ne razumiju cijelu ludnicu nastalu oko horoskopa i zašto je to ljudima bitno. Smatraju da je to djetinjasto i da samo oni koji nisu baš inteligentni vjeruju slijepo u sve što piše u horoskopu. Znak su koji ne voli kada mu se govori što da radi i kako bi nešto trebalo biti, a horoskop najčešće baš i bude na tom principu sastavljen.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koju ulogu bi imao svaki od horoskopskih znakova u horor filmu?

Horoskopski znakovi koji više vole biti slobodni nego u vezi – ova 4 su uvijek za solo život!

[HOROSKOP] Za čime žali svaki od horoskopskih znakova iz prošle veze?

Horoskop ne vjeruju u horoskop astrologija znakovi zodijaka

Još vijesti