Slika nije pronađena

Datum rođenja često je naša lozinka na mobitelu ili profilima na društvenim mrežama, ali datum rođenja ima veliku ulogo kada je u pitanju horoskop. Položaj zvijezda pri rođenju može mnogo reći o karakteru pojedinca, a često puta smo se uvjerili u to da se s nekim horoskopskim znakovima jednostavno bolje slažemo nego s drugima.  

Horoskop se koristi za savjete kad je u pitanju novac, karijera, škola, prijatelji, a većini je najzanimljivije saznati kakav je horoskop kada se radi o ljubavi. Neki se znakovi odlično slažu, dok su neki zbog svojih karakteristika osuđeni na propast. Koncentirat ćemo se na lijepe stvari, a ovo su parovi koji se prema zodijaku najbolje slažu.

Ovan i Vodenjak

Oba znaka su živahna i njima nikad nije dosadno. Vole raditi stvari zajedno, često imaju zajednički hobi, zabavljaju se i najveća su si podrška pa je ovo stvarno par koji bi mogao biti zajedno cijeli život.


Bik i Rak

Oboje su jako osjećajni i nemaju problema s izražavanjem osjećaja jedno drugome. Povezani su, najbolje se razumiju, poštuju i uvažavaju pa je ova veza ova dva znaka jedna od najboljih.


Blizanci i Vodenjak

Kad je u pitanju horoskop ovo je stvarno najbolji par. Ovo dvoje je stvoreno jedno za drugo. Razumiju se i povezani su na svim razinama, ali ne narušavaju potrenu za slobodnom koji i jedan i drugi jako vole.

Rak i Ribe

Vodeni znakovi koji su jako osjećajni i jako dobro funkcioniraju zajedno. Obožavaju povezanost koju imaju i važno im je da su oboje otvoreni po pitanju ljubavi i osjećaja.


Lav i Strijelac

Vatreni i strastveni znakovi, a takva im je i veza. Njih pokreće stras, a uvijek će podupirati jedno drugo u snovima, željama i ciljevima.

Djevica i Bik

Smirena djevica i strastveni bik odlična su kombinacija. Djevici je jako važna sigurnost u životu, a to privlači i Bika koji je pouzdan i uz njega će se sigurno osjećati stabilno i sigurno.
Vaga i Blizanci

Ovaj par se povezao na intelektualnoj razini. Vaga donosi ravnotežu, a Blizanac zabavu pa im neće biti dosadno ni u društvu ni kada su sami.

Škorpion i Rak

Škorpion je opsjednt seksom i veliki je šarmer, a Rak je emocionalno stabilan. Iako na prvu zvuči kao kobna kombinacija, zvijezde kažu da je upravo ovo jedan od parova iz snova. Međusobno odlično balansiraju prednosti i slabosti, zato ako si u ovoj kombinaciji – uživaj!


Strijelac i Ovan

Dva vatrena znaka produciraju veliku količnu strastvene energije koju par usmjerava na svako područje zajedničkog života. Odvažuju se na avanture i sve probleme mogu riješiti zajedničkim snagama.

Jarac i Bik

Ovo je odnos u kojem prevladavaju zajedništvo s puno poštovanja i obožavanja. Jarcu je vrlo važna karijera što će Bik spremno prihvatiti i biti mu potpora, a Jarac će mu zato pružiti bezrezervnu ljubav i podršku.


Vodenjak i Vaga

Prema zvijezdama, ovo je savršena kombinacija. Sve što vodenjaku treba riba ima i obrnuto. Povezani su na jednoj dubljoj razini i ovo je jedan od odnosa koji bi mogao trajati cijeli život.

Ribe i Škorpion

Ribe vole sanjati i veoma su senzualne, a upravo to odgovara strastvenim škorpionima. Slažu se i fizički i emocionalno, a ova je veza prepuna poštovanja i razumijevanja. Ne neodstaje ni strasti.


Foto: Shutterstock

I.I.

Pročitajte još:

Zodijak trening' - najbolja vježba za tvoj horoskopski znak

NASA potpuno promijenila horoskop – zaboravite stari znak, evo koji je tvoj novi!

Najbolje mjesto za odmor za tvoj horoskopski znak

ljubav Horoskop parovi

Još vijesti