cura i dečko

Veljača je onaj mjesec kada je sve u temi ljubavi, a nekima će biti sretnija nego drugima. Oni koji su rođeni u ova tri horoskopska znaka ove će godine uživati za Valentinovo, ali i do kraja mjeseca ih čekaju lijepe stvari na ljubavnom planu.

Bilo da su ovi znakovi već u vezi ili soliraju, u veljači će im sve biti u temi ljubavi. Za njih će ovo biti pravi ljubavni mjesec jer ih čekaju neka divna iznenađenja. Oni koji su sami bi mogli upoznati nekoga s kim će kliknuti i početi dejtati, a oni koji su u vezi mogli bi stvoriti neke lijepe uspomene ili podići vezu na sljedeći nivo. Evo koje će to znakove Kupid ovog mjeseca pogoditi svojim ljubavnim strelicama.

JARAC

Iako Jarcima ne smeta provoditi vrijeme u samoći i baviti se hobijima, nekada je lijepo kada vrijeme možeš podijeliti i s dragom ti osobom. Ove će veljače Jarčevi početi sve više i više vremena provoditi s jednom osobom koja će im zapeti za oko. Više im njihova samoća neće biti toliko draga, jer ova će im osoba biti jedina na pameti. Možda je to netko koga će tek upoznati ili netko tko im se već dulje vremena mota po glavi, ali ništa se nije događalo između njih. U svakom slučaju, Jarčeve ovaj mjesec očekuje rasplamsavanje jedne divne romanse.

DJEVICA

Djevice su perfekcionisti koji vole tražiti nedostatke tamo gdje ih nema, pa tako i u svojoj vezi. Iako je s njom sve u najboljem redu i sretni su, Djevice će biti na oprezu, jer očito se sprema neka nevolja. E pa nije istina! Ove veljače nemaju potrebe za oprezom ili sumnjama, samo se trebaju opustiti i uživati. Jer sve će biti savršeno. Veza će im ići odlično i napredovati. Oni koji su solo, trebaju još samo malo biti strpljivi i ne ulaziti u vezu s nekim tek toliko da imaju dečka, prava će osoba doći.

RIBE

Ribama će u veljači život izgledati kao san! Imat će svoju bajku za Valentinovo koju toliko žele. Sve će im ići po planu i onako kako su zamišljali – i sada se samo trebaju opustiti i uživati. Skroz je moguće da će im ovaj mjesec veza postati ozbiljnija i da će im partner biti spreman za sljedeći korak. One Ribe koje su slobodne, ovaj mjesec trebaju krenuti na dejtove jer baš će jedan od tih možda biti početak jedne nove ljubavne priče. Ali nikada neće saznati ako se zatvore u sobu i ne daju priliku nikome.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji je parfem idealan za tebe s obzirom na znak zodijaka?

[HOROSKOP] Gdje trebaš otputovati ove godine s obzirom na svoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Najgore kombinacije znakova – veze između ovih nema šanse da uspiju

ljubav veljača 2022. Horoskop znakovi zodijaka