odbija poljubac

Dok neki sanjaju o velikoj romansi i velikoj ljubavi, ova tri znaka zodijaka će bježati koliko ih noge nose kada čuju da je ljubav u zraku. Za njih je zaljubljivanje nešto strašno i boje se prepustiti tom osjećaju.

Zaljubljivanje je lijepo dok ti netko ne slomi srce. I to je glavni razlog zašto se ova tri znaka zodijaka boje ljubavi, jer se boje prepustiti i izložiti se mogućem slomljenom srcu. Radije će se držati na sigurnoj udaljenosti i ne prepuštati se osjećajima jer ne žele niti dati nekome mogućnost da im se dovoljno približi i kasnije iznevjeri. Igraju na sigurno kada je u pitanju ljubav i radije će se držati po strani nego riskirat, piše Pink Villa. Evo koji su to znakovi.

LAV

Iako su Lavovi puni samopouzdanja i uvijek vjeruju u sebe, kada je u pitanju ljubav više nisu tako sigurni. Ona im tjera strah u kosti jer ne mogu utjecati na to hoće li im netko slomiti srce ili ne. Zato se radije neće niti zaljubljivati pa su sigurni da neće ostati povrijeđeni. Slomljeno srce bi bio posebno bolan udarac za njihov ego.

DJEVICA

Djevica ima problema s povjerenjem u druge. Uvijek je sumnjiva i pronaći će razlog zašto nekome ne vjerovati. Iako je dobro ne vjerovati slijepo svima i u sve, nekada previše opreza ide Djevicama samima na štetu. Čim primijete da im se netko počinje malo više sviđati, postaju paranoične i pronalaze probleme gdje ih nema, samo da si daju razlog da se udalje od te osobe i ne zaljube se do kraja.

STRIJELAC

Iako su Strijelci po prirodi avanturisti, kada je u pitanju ljubav, postaju oprezni i ozbiljni. Oko njih će biti postavljen tako debeli zid da ga gotovo nitko neće moći probiti niti prijeći. Povući će se iz života neke osobe kada primijete da padaju na nju. Ljubav im se čini kao igra u kojoj su ulozi previsoki i nikako ne žele da im netko slomi srce. Toliko to ne žele da će odbijati sve, čak možda i onu pravu osobu za sebe.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Kojim ponašanjem svaki znak zodijaka posebno diže tlak ljudima oko sebe?

[HOROSKOP] Kako se trebaš ošišati ove jeseni s obzirom na svoj znak zodijaka?

Igrači kao nijedni drugi: U ova tri horoskopska znaka rađaju se pravi ženskaroši

Horoskop strah od zaljubljivanja znakovi zodijaka