Slika nije pronađena

Preko nekih razlika jednostavno ne možemo prijeći, a neke su nam nužne da bismo funkcionirali. S kojim tipom frajera ti možeš dugoročno funkcionirati i (možda čak) provesti život?

OVNICE BI SE TREBALE DRŽATI PODALJE OD FRAJERA KOJI IMAJU JEDNAKO OPAK KARAKTER KAO ONE.

One su jako 'kratkog fitilja' i živa vatra pa ako nađu nekog sličnog sebi, mogla bi se dogoditi eksplozija. Dugoročno kraj sebe trebaju vodu, nekog tko ih smiruje i uveseljava, flegmatičnog karaktera.

KRALJ DRAME JE POSLJEDNJE ŠTO TREBA BIKICAMA.

Bikice su najmirnije kada se sve odvija po planu i bez komplikacija – njihova noćna mora su kraljice i kraljevi drame! Prije svega se vole osjećati bezbrižno i sretno. Mrze preuveličavanje i naglašavanje negativnih detalja, kao i odlaganje rješavanja problema.

via GIPHY


ODNOS IZMEĐU BRBLJIVIH CURA U ZNAKU BLIZANACA I ŠUTLJIVOG FRAJERA IZ KVARTA NE MOŽE BITI DUGOROČNO RJEŠENJE.

Blizanci najviše vole pričati i ekstremno su društvene i otvorene. Najbolje funkcioniraju s frajerom koji će ih svugdje smještati u centar pažnje jer to one vole. Sve drugo im brzo dosadi.

RAČICE NE MOGU FUNKCIONIRATI S DEČKOM KOJI JE KARIJERIST.

Račice su najosjetljivije, žude za ljubavi i fokus im je na obiteljskom životu, pa ne bi mogle podnijeti nekoga tko se fokusira na išta drugo. Zauzvrat nude puno – empatične su, tople i dobre mame. Oni koji to ne žele, neka ih izbjegavaju.

via GIPHY


U ODNOSU IZMEĐU LAVICA I ALFA MUŽJAKA BIT ĆE JAKO PUNO SVAĐA, ALI ZA NJIH NIJE DOBAR ODABIR NI INTROVERTIRAN (ZATVOREN) DEČKO.

Alfa mužjak je onaj lik koji obožava biti glavni u vezi, nikad ne posluša ono što mu se kaže da radi i mora se osjećati moćno. Nikako ne ide s lavicom koja je uvijek u ulozi vođe (čopora). Lavica je, osim toga, snažna, karizmatična, jako odvažna i egoistična. Kraj nje nitko drugi ne može biti glavni – ali mora biti glasan i društven.

DEČKI KOJI NISU AMBICIOZNI TREBALI BI U VELIKOM LUKU IZBJEGAVATI DJEVICE.

Djevice žele kraj sebe nekog sebi sličnog – one su dosta kompetitivne pa im treba netko s kime će im biti zabavno natjecati se. Jako su promišljene i pravi radnici, pa ne mogu pristati na minimum.

via GIPHY


VAGE ĆE BITI NESRETNE S OSOBAMA KOJE NISU JAKO ROMANTIČNE.

Njima je ljubav i romantika centar svijeta pa očekuju isto i od svojeg partnera. Već imaju isplanirano cijelo svoje vjenčanje, a Valentinovo im je najbitniji dan u godini. Očekuju puno iznenađenja i apsolutno posvećenost u vezi.

U ŠKORPIONICAMA DEČKO KOJI FLERTA MOŽE IZAZVATI SAMO NAJGORE EMOCIJE I REAKCIJE.

Emocionalno nedostupni i dečki flertuše trebali bi bježati od cura u znaku škorpiona što dalje. Ove cure su najljubomornije u svemiru i sama pomisao da njihovog dečka netko gleda ih izluđuje. Dečki, mikro-varanje je apsolutno zabranjeno u odnosu sa škorpiončici. One trebaju nekog totalno lojalnog.

via GIPHY


DEČKI KOJI SE ŽELI BRZO SKRASITI GUŠIT ĆE CURE U ZNAKU STRIJELCA.

Ove cure ne traže nekoga tko će im javno iskazivati ljubav ili hodati svugdje s njima – one traže nekoga uz koga će se osjećati slobodno. One nisu komplicirane, samo ne vole pritisak. Oni dečki koji žele što prije pronaći ženu, imati djecu i smiriti se, neka ih izbjegavaju.

JARČICE PRIVLAČE FRAJERI KOJI ĆE BITI OVISNI O NJIMA, ALI IH TO DUGOROČNO NE ZADOVOLJAVA.

Jarčice se fokusiraju na karijeru i svjesne su svojih sposobnosti. Plodove svojeg uspjeha vole podijeliti s drugima i to bezrezervno – ništa ne traže zauzvrat. Tako hrane svoj ego, ali samo kratkoročno. Dugoročno žele nekoga tko će koračati uz njih, a ne nekog tko će glumiti 'nametnika'.

via GIPHY


CURE U ZNAKU VODENJAKA ĆE OTJERATI SVAKI NAMETLJIV ILI NAPORAN FRAJER.

One fkt ne vole kad ih netko na bilo koji način guši ili je ovisan o njima – tada se osjećaju zarobljenima i bježe prvom prilikom. Dečki, uvijek im morate ostaviti dovoljno slobodnog prostora i ne oslanjati se na njih – tada će pojuriti k vama.

RIBE ODLIČNO FUNKCIONIRAJU U KOMBINACIJI S NEKIM TKO IH LAGANO 'SPUŠTA NA ZEMLJU', ALI NE S ONIM KOJI IM RUŠI SNOVE.

Ribe su stalno u 'sedmom nebu' i vječni optimisti. Njima ne treba netko da im slama snove, nego samo netko tko ćeš u vratiti u okvire mogućeg. Žele da im dečko bude oslonac i podrška, budući da su dosta osjetljive, ali istovremeno im taj frajer mora ostaviti dovoljno slobodnog prostora za kreativnost – njih je dosta teško shvatiti.


Foto: Shutterstock/Giphy

M.Z.

via GIPHYPročitajte još:

Gdje ćeš upoznati svojeg 'gospodina pravog' - reći ćemo ti na temelju horoskopskog znaka

GODIŠNJI HOROSKOP Kakva će biti 2018. godine?

LJUBAVNI HOROSKOP Koji znak ti savršeno odgovara, a s kojim se nikako ne slažeš?

ljubav poklapanje dečko Horoskop izbjegavati cura horoskopski znak

Još vijesti