Slika nije pronađena

Svaki horoskopski znak poseban je na svoj način po raznim karakteristikama, načinima ponašanja ili samo načinima na koje reagira na situacije. A kako se svaki od njih ponaša u kinu za vrijeme gledanja filma?

Kino dvorana uvijek je puna različitih ljudi, a sigurno ste se nekada uhvatili kako vas iritira ponašanje osobe ispred ili pokraj vas. Svaki od horoskopskih znakova u kinu se ponaša na svoj specifičan način, a dok će vas neki svojim ponašanjem naživcirati, neki su znakovi pravo društvo za odlazak u kino.

Pronađi u ovim zabavnim opisima svoj znak ili znak osobe s kojom planiraš uskoro u kino!

OVAN

Za vrijeme filma ovan je onaj znak kojeg će naživcirati ako mu itko uništava iskustvo gledanja filma. Obično taj 'netko' bude vodenjak koji naslanja noge na naslon njegova stolca – to će ga u potpunosti izbaciti iz takta! Ali ako ga nitko ne ometa, ovan će šutjeti i uživati u filmu.

BIK

Ako idete u kino s nekim rođenim u znaku bika, malo upozorenje: ne uzimajte zajedničke kokice jer ćete ostati bez njih. Bik će pojesti sve što mu dođe pod ruku i neće mu ni pasti na pamet da bi ih mogao podijeliti s vama, bez obzira na to koliko velika porcija bila. Za vrijeme trajanja filma će grickati i skroz se udubiti u film – u tome ga nitko i ništa neće omesti.

via GIPHY


BLIZANAC

Nebitno da li išli gledati neki super film ili nešto polu dosadno, blizancu će na svakom biti dosadno. Neće moći sjediti i gledati, već ćete ga uhvatiti za vrijeme najnapetije scene kako šalje poruku strijelcu o tome kako je zapeo na 'najdosadnijem filmu ikad'. Osim toga, zasipat će vas spoilerima jer naravno da je negdje već pročitao kako film završava.

RAK

Emotivni rak neće uspjeti izdržati cijeli film, a da barem nekoliko puta ne pusti suzu. Dovoljno je da umre sporedni lik ili neka od životinja koja se prvi put pojavljuje pri kraju filma, rak će plakati na škorpionovom ramenu i brisati suze u njegov rukav.

LAV

Lav je naviknut da je uvijek sve po njegovom, a u kinu želi da bude tišina da može u miru pogledati film. Čut ćete ga cijelo vrijeme kako se okreće oko sebe s prstom na ustima i viče 'Shhhhhh' svaki put kada netko nešto (tiho) prokomentira, ako netko glasnije jede... Ovaj znak sam sebi daje zaduženje da pazi na red i mir tijekom filma.

via GIPHY


DJEVICA

Nema detalja ni najmanje sitnice koja može promaknuti oku djevice. Svaki, pa čak i najmanji propust, ovaj će znak skužiti i svima ići odmah ukazati na njega. Pogotovo kada se radi o filmu koji je nastao po knjizi -  e tu će tek djevica imati 1000 komentara jer naravno da će razlike biti u puno scena.

VAGA

Svaki stolac u kinu ima svoj naslon za ruke, ali ako idete pogledati film s vagom možete zaboraviti na svoj naslon za ruke, jer 99,9% je sigurno da će ga vaga 'uzeti' za sebe. Vjerojatno će ga iskoristiti kako bi se mogla sanjarski nasloniti na njega i sliniti za glavnim glumcem/glumicom.

via GIPHY


ŠKORPION

Iako tijekom filma većina navija za pozitivce da dobiju sretan kraj, ne i škorpion. On će uvijek biti na strani negativca i navijati za njega do zadnjeg trenutka, a kada njegova pravda ne bude zadovoljena, jer većina filmova ipak ima sretan kraj, vidjet ćete ga kako ljutito izlazi iz dvorane i mumlja si u bradu 'nije fer'.

STRIJELAC

Ovaj znak voli svaku sitnicu popratiti sarkastičnim komentarom, a s obzirom da u kinu to ne može na glas jer bi ga svi čuli, tijekom filma se dopisuje s blizancem. Od komentiranja scena u filmu do ljudi koji sjede kraj njih, ovo dvoje se neće suzdržavati od zločestih komentara. Ako se ne dopisuju s vama, onda možete biti sigurni da pričaju o vama. Strijelci, otkriveni ste!


JARAC

Jarac je uvijek tu za druge, rođeni u ovom znaku su pravi prijatelji, a takvi su i u kinu. Iako možda gledaju film koji ih jako zanima i već su dugo čekali da ga idu gledati u kino, ako im osoba kraj njih ima nešto za ispričati, oni će se pretvoriti u uho. Pokušat će jednim okom pratiti film, ali prijatelji su za njih ipak uvijek i svugdje na prvom mjestu.

via GIPHY


VODENJAK

Vodenjak je onaj znak koji će namjerno tijekom filma stavljati ovnu noge na naslon stolca jer zna da će ga to smetati, pokušat će biku 'ukrasti' kokice, namjerno će ometati lava... Vodenjaci su prava nevolja, namjerno će raditi kaos kad god im se pruži prilika.


RIBE

Najbolji horoskopski znak kao partner za odlazak u kino su ribe. Oni uvijek žele sve zadovoljiti -pa ako im vaga 'ukrade' naslon za ruke neće se buniti, ako rak krene brisati suze i cmoljiti u njihov rukav neće ništa reći, a neće čak ni prigovoriti djevici što svako malo ukazuje na neki propust u filmu.

Foto: Freepik/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Šest super intuitivnih znakova zodijaka koji mogu stvarno dobro čitati ljude

[HOROSKOP] Svi imamo svoj najsretniji dan u godini – Jarcu je danas, a ovo je tvoj...

[HOROSKOP] Omiljena hrana svakog znaka – saznaj čemu ne može odoljeti tvoja ekipa

znakovi Horoskop zodijak kino ponašanje zabavno

Još vijesti