Slika nije pronađena

Iako znamo da neke stvari nisu dobre, pristojne niti lijepe, svejedno drugima nekada napravimo nešto što znamo da nismo trebali. Ali nekada si jednostavno ne možemo pomoći. Za svaki znak zodijaka postoji jedno pomalo zlobno ponašanje koje će najčešće raditi drugima.

Svaki je znak zodijaka u nekim situacijama draga i mila osoba, a nekada će prevladati ona zla strana i napravit će nešto toliko ružno i zlobno. Povrijedit će ljude oko sebe, čega će i biti svjesni, ali svejedno će to napraviti. Koje je to zlobno ponašanje karakteristično za koji od znakova i koji su ipak najzlobniji? Ovako izgleda lista od najzlobnijih do najvećih dobrica.

ŠKORPION

Je li itko uopće iznenađen što su Škorpioni prvi na ovoj listi? Oni su pravi kontrol freakovi koji misle da su uvijek u pravu i zato vole šefovati drugima. Ugurat će se u tvoj život i praviti se da su najslađa bića na svijetu, a onda će te malo po malo pokušavati sve više kontrolirati. Pravi primjer toksičnih prijatelja.

BLIZANCI

Čuvanje tajni ovom znaku nije poznat koncept. Ne možeš im vjerovati jer okreću se kako vjetar zapuše i mijenjaju strane i ekipe. Nije im problem niti lagati ili praviti se da nisu oni nešto krivi iako dobro znaju da jesu. Pogotovo će biti brutalni kada im neka osoba dosadi, riješit će te se i prije nego trepneš.

LAV

Impulzivna zloba najveći je problem kod Lavova. Od nikuda, kada se sve čini okej, samo će ti nabaciti neku uvredu ili reći nešto zlobno, nećeš se ni snaći. Neće to zvučati kao šala niti Lavovi žele da pomisliš kako se šale. Nije ih briga za tuđe osjećaje.

VODENJAK

Prevaranti i osobe koje ćete kada si s njima u vezi najvjerojatnije, od svih drugih znakova, prevariti. Nekada se čini kao da nemaju savjest. Igrat će se s tuđim emocijama bez da i na tren razmisle o posljedicama toga što rade. Zato što njih nije briga, ne zamaraju se niti tuđim osjećajima.

BIK

Muljatori koji će toliko dobro slagati da ih ni detektor laži ne bi mogao detektirati. Laganje im ide toliko od ruke da bi se svi ostali trebali zabrinuti i dobro razmisliti prije nego povjeruju nečemu što su Bikovi rekli. Ako ih se i uhvati u laži imat će toliko dobro opravdanje da ćeš im opet povjerovati i prijeći preko toga.

RIBE

Ribe su umišljene i pune sebe. Misle da su oni i njihovi problemi najveći i nitko drugi nije bitan. Ljudi rođeni u ovom znaku vole sebe najviše i uvijek su sami sebi najvažniji zbog čega će nekada, ako je to potrebno, pregaziti sve koji su im na putu i ni ne okrenuti se.

VAGA

Vage nisu toliko zlobne kao neki od znakova, njihov je najveći 'grijeh' to što ghostaju ljude. Ne znaju kako nekoga odbiti ili otkazati dogovor pa umjesto da se pristojno jave, oni samo nestanu, prestanu odgovarati, može se učiniti kao da su odjednom nestali s lica zemlje. Kasnije se vrate i prave kao da se ništa nije dogodilo.

JARAC

Nema znaka koji će te toliko povrijediti svojim riječima koliko će to napraviti Jarac. Bez previše razmišljanja će nabaciti neku uvredu jer misle da ti čine uslugu ako ti otvoreno kažu što misle. Njihova prebrutalna iskrenost se tako često zamijeni za zlobu.

DJEVICA

Djevice su znak koji će potajno hejtati sve oko sebe i samo čekati da im netko stane na žulj – onda kreće napad. Nikada neće bez razloga napraviti dramu ili napraviti/reći nešto ružno, ali i najmanji povod je dovoljan da se pretvore u prava čudovišta, a onda će se okomiti na sve oko sebe.

STRIJELAC

Nema znaka koji je emocionalno toliko hladan koliko su to Strijelci. On kao da nema osjećaja. Nemaju strpljenja s ljudima i bez problema će nekoga samo obrisati iz svog života. Ne opraštaju ako im netko napravi nešto ružno i neće sigurno nikada dati drugu priliku.

OVAN

S Ovnovima nema sretnog kraja. Ako si u vezi s Ovnom, čuvaj se prekida jer to je trenutak kada njihova ružnija strana izlazi na svjetlo dana. Prekinut će s tobom i neće ti dati da kažeš što misliš i nije ih ni briga. Oni su svoje rekli i ne zanima ih.

RAK

Najmanje zloban znak su Rakovi, ali imaju i oni svoju malo lošiju stranu. Neće nikada oprostiti ljudima ako su im nešto napravili. Prava su zlopamtila. Ako su te izbacili iz svog života, to nije bilo bez razloga i neće ti više nikada dati priliku da se vratiš. Možda jesu dobri, ali nisu naivni i ne dozvoljavaju da ih se iskorištava.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] O čemu će koji znak zodijaka najčešće lagati?

[HOROSKOP] Smrtni neprijatelji: Znakovi zodijaka koji se nikako ne mogu podnijeti

[HOROSKOP] Koji se znakovi zodijaka lako zaljubljuju, a koji imaju najveće zidove oko srca?

Horoskop zlobni znakovi zodijaka