5

Iako bi bilo idealno da su si svi dobri i da nema negativne energije, svađanja, vrijeđanja, hejta i slično, ali to nije realnost. Neke ljude jednostavno ne možemo smisliti. Već kada ih vidimo, kosa nam se digne u zrak. Možda to ima veze s horoskopom.

Obično činjenicu da nam se netko baš nikako ne sviđa opravdavamo nečime što je ta osoba napravila ili rekla. Međutim, nekada nemamo dobar razlog, a netko nam svejedno nikako ne sjeda. Može li tada biti kriv horoskop? Ako svaki znak ima određenu vibru i neke glavne osobine koje ga predstavljaju, lako je predvidjeti i koji će nam znakovi najbolje odgovarati, kao i koji neće. Evo koji se to znakovi koji se ne mogu baš nikako podnijeti!

BLIZANAC i BLIZANAC
Jedan znak koji ne može nikako podnijeti pripadnike svog vlastitog znaka su Blizanci. Kada se sretnu dva Blizanca, ili će postati BFF ili smrtni neprijatelji, nema sredine. Ovaj znak ima kompliciranu osobnost, sad je ovakav, sad je onakav – i to može ići na živce. Uglavnom su drugima zbog toga zanimljivi, ali sami na sebi ne podnose takva ponašanja.ŠKORPION i VODENJAK
Ako ćemo baš realno, Škorpioni ne vole nikoga. Ali Vodenjaci su im posebno trn u oku. Problem koji imaju s Vodenjacima je da su oni toliko otvorenog uma, zaigrani i opušteni da to Škorpionima prejako ide na živce. Ne mogu ih niti smisliti! Pravi je to par iz pakla.

VAGA i OVAN
Iako su Vage jedan od najviše prijateljski raspoloženih znakova zodijaka, imaju i one svog smrtnog neprijatelja, a to su Ovnovi. Oba su znaka dobrice i glava im je u oblacima pa bi pomislili da će se super slagati, ali dvije osobine su te koje rade probleme. Vage se trude svaku situaciju učiniti lijepom i što ugodnijom, ali Ovnovi i njihova tvrdoglavost im u tome stoje na putu.LAV i BIK
Iako bi se ova dva znaka dobro slagala u ljubavnom pogledu, jer suprotnosti se privlače, ako su samo prijatelji, to nikada ne završi dobro. Odanost koju imaju Lavovi i Bikova želja da dođu do svog cilja kako god, pa čak ako to znači i da će nekoga izdati, baš se i ne slažu. Ova su dva znaka tu i tamo previše slični, a nekada previše različiti, pa ipak najčešće, dva su različita svijeta.

RAK i RIBE
Oba ova znaka su jako osjećajni i osjetljivi pa bi imalo smisla da se najbolje slažu kada su već toliko slični, zar ne? E pa ne. Iako jesu osjećajni, imaju različite načine kako osjećaje pokazuju i to ih smeta jedno na drugom. Rakovi sve drže u sebi dok jednom ne eksplodiraju, a Ribe će uvijek sve što osjećaju, istog trena i reći. Kako su i jednom i drugom emocije jako bitne, ne mogu se nikako pronaći na istoj valnoj dužini po tom pitanju i razumjeti jedan drugog i ponašanja suprotnog znaka.OVAN i OVAN
Još jedan znak osim Blizanca koji se ne slaže s pripadnicima vlastitog znaka su i Ovnovi. Ovo je još gora kombinacija nego dva Blizanca. Njihova tvrdoglavost u ovoj kombinaciji dolazi do izražaja i svake se minute čini kao da će izbiti Treći svjetski rat. Mogu se svađati godinama i ne popuštati, a razlog za svađu će pronaći samo tako.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji se znakovi zodijaka lako zaljubljuju, a koji imaju najveće zidove oko srca?

[HOROSKOP] Za 3 znaka zodijaka svibanj će biti super mjesec, ali i za 3 će biti pregrozan

[HOROSKOP] Koji su znakovi zodijaka idealni jedno za drugo? Ovih 6 kombinacija su najbolje

horoskopznakovi zodijakaneprijatelji

Komentari

Ing_rid

Ing_rid

13.05.2021.

Ne serite

13.05.2021.

ako su skorpion i vodenjak na razlicitim valnim duljinama to je kombo za unistenje... ribe isto ne idu s vodenjacima

Nisamrealna

Nisamrealna

13.05.2021.

Frendica i ja, lav i bik, i družimo se već milijun godina , bez svađa 🤣🤣

BigBen

BigBen

13.05.2021.

Koještarije...

VolimZobenePahuljiceSaChiaSjemenkamaIVocem

VolimZobenePahuljiceSaChiaSjemenkamaIVocem

13.05.2021.

Ja sam skorpion u podznaku vodenjak...

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.019
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!