Slika nije pronađena

Možda sada počneš drugačije gledati na dan koji ti predlaže horoskop kao tvoj sretan dan. Postoji razlog zašto je za svaki od znakova sretan baš taj jedan dan, a pogledaj koji je tvoj.

Vikend je svima uvijek najdraži dio tjedna, ali uvijek postoje iznimke. Neki ljudi čak vole i ponedjeljak! No, bez obzira koji tebi dan u tjednu bio najdraži, horoskop ima jedan koji tvom znaku pripisuje kao najsretniji baš za vas. Je li to dan kada u školi nema teških predmeta ili dan kada se obično družiš s ekipom? Pronađi svoj znak u nastavku i pogledaj koji je to tvoj sretan dan. Možda možeš na njega uplatiti Bingo!

LAV – nedjelja

Ovo je tvoj dan za zasjati. Čak ako se najavljuje i kiša za baš taj dan. Ovo je idealan dan za odmoriti i pripremiti se za sljedeći tjedan, ali i složiti plan i ciljeve koje želiš ostvariti. Lavovi vole pohvale za svoja postignuća, a kako će dobiti pohvale ako nemaju postignuća? Zato im je planiranje i pisanje ciljeva bitno, da znaju kada im je što prioritet i na što se fokusirati. Ovaj je znak pun entuzijazma za svaki novi tjedan koji dolazi jer uvijek želi toliko toga postići u njemu i jedva čeka da krene.

RAK – ponedjeljak

Iako mnogima ponedjeljak neće baš biti drag, ovom je znaku najsretniji dan u tjednu. Rakovi su društveni i vole iskoristiti vikend za što je više moguće druženja. Tako im zapravo ponedjeljak dođe kao idealan dan za odmoriti se od vikenda. Uz to, Rakovi vole brinuti za druge i biti od koristi na način da daju super savjete, a ponedjeljkom kada su svi mrzovoljni i ništa im ne odgovara, ovaj znak može uskočiti u svoju najdražu ulogu i brinuti za sebi drage ljude. Kod njih je uvijek fokus na drugima, a kada usreće prijatelje ili sestru/brata, i njima je to odmah razlog za vlastitu sreću. Odjednom na sve gledaju kroz ružičaste naočale.

OVAN i ŠKORPION – utorak

Ponedjeljak radije preskoče i prave se da je utorak početak novog tjedna. Ovaj je dan posebno sretan za Ovnove i Škorpione jer su još uvijek puni energije od vikenda i spremni za nove pobjede. Odmorni su još i sve im ide od ruke, pa kako im to onda ne bi bio sretan dan? Sve stvari koje započnu ovaj dan imaju odmah veće šanse da će dobro proći. Zato sljedeći put kada ćete trebati započeti s nečim bitnim ili kada ćete moći odabrati dan za odgovaranje hrvatskog ili kemije, znate koji dan birate.

BLIZANCI i DJEVICA – srijeda

Ovim znakovima treba malo vremena da se pokrenu. Nisu tipovi koji će odmah skočiti nešto obaviti nego će prvo najprije malo odgađati i odmarati, ali onda kada shvate da ponestaje vremena, ipak će prionuti na posao. Srijeda je njihov sretan dan jer čak i da su nešto odgađali, još imaju dovoljno vremena do kraja tjedna sve dovesti u red i obaviti. I to nekako uvijek ispadne dobro, čak i kada očekuju najgore. Sve što krenu raditi u srijedu ili planiraju za srijedu, ima veće šanse da prođe pozitivno. To je dan kada je sretna zvijezda nad njima.

STRIJELAC i RIBE – četvrtak

Znakovi koji više vremena vole provoditi u oblacima nego u realnosti osjećaju se kao da im je svaki dan sretan, ali zodijak im posebno izdvaja četvrtak. Ovo je idealan dan da uzmu pauzu od obaveza i koncentriraju se na sebe. I zbog toga će im sve samo još više ići od ruke. Kada smo pod stresom, onda ćemo raditi i najveće greške, što zbog umora, manjka koncentracije, nervoze i slično. Četvrtak je već 'mali vikend' i sve je opuštenije, idealno vrijeme za preuzeti kontrolu nad tjednom i napraviti nešto wow.

BIK i VAGA – petak

Nitko se ne veseli kraju radnog tjedna i petku toliko koliko ova dva znaka. Iako nemaju ništa protiv obaveza, radne dane kao da samo prolaze i čekaju taj petak. To je vrijeme kada mogu dati oduška svojoj kreativnosti i baviti se svime čime preko tjedna ne stignu. S obzirom da su i oni tada bolje volje i pozitivniji, i događat će im se bolje i pozitivnije stvari. Petak je njihov dan kada sa svih strana dolaze dobre vibracije, zato ih iskoristite u potpunosti.

JARAC i VODENJAK - subota

Sretan dana kada im stvari idu kao od ruke za Jarčeve i Vodenjake je subota. Nisu ljubitelji planova i vole raditi nešto onda kada se njima radi, a subotom to definitivno najbolje mogu. Uvijek žele iskoristiti maksimum od svega pa tako i tjedna, zbog čega se subotom, u zadnji čas, pokrenu više nego bilo koji drugi dan. Sreća neće sama pasti pred tebe, već moraš i ti nešto poduzeti da joj se približiš, a subotom ova dva znaka poduzimaju sve – i sve im se i vraća bolje nego što mogu i očekivati.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Kakva si u vezi s obzirom na svoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Koja su to tri znaka zodijaka koja će prekinuti s tobom iz vedra neba?

[HOROSKOP] Proljeće će biti najromantičnije razdoblje za rođene u ova 4 znaka zodijaka

Horoskop dan u tjednu znakovi zodijaka sretan dan

Još vijesti