Slika nije pronađena

Svakoga će jedan znak posebno jako povrijediti nekada u životu. Hoće li taj netko biti dečko ili cura koji će ti u potpunosti slomiti srce, best frendica koja će te izdati na najbrutalniji način ili netko skroz drugi, može biti bilo tko.

I to toliko slomiti srce da tjednima nećeš izlaziti iz kreveta, prvih nekoliko dana nećeš moći jesti, suza će suzu stizati i svi će oko tebe biti zabrinuti. Svima se u životu dogodi da im netko toliko jako slomi srce da pomisle kako će umrijeti od tuge ili da nikada neće to preboljeti. Kada prođe neko vrijeme, shvatit ćeš da ipak je moguće to preboljeti, ali treba vremena. I strpljenja. Tko će biti ta osoba koja će tebi slomiti srce više nego bilo tko drugi? Sve ovisi o tome koji je tvoj horoskopski znak. Koji je horoskopski znak onaj koji će tvoj u potpunosti i najbrutalnije slomiti? Pogledaj u nastavku koji i zašto će se to dogoditi.

OVAN - Ovan
Ovnovima će upravo njihov znak biti taj koji će im napraviti kaos u životu na ovaj način. Problem s ljudima rođenim u ovom znaku je da uvijek vole i žele biti najbitniji i prvi svima. Iako je znak koji je pun strasti, ljubavna priča između ovog znaka ima potencijala završiti kao natjecanje u svemu, konstantno svađanje i na kraju i prekid.

BIK – Vaga
Bikovi su znak koji je najsretniji ako mu je sve u životu udobno, ima svoju rutinu i navike i zna što očekivati. S druge strane, Vage su izrazito društvene i uvijek se žele družiti s 1000 ljudi, provoditi vrijeme s ekipom, obitelji, ići negdje... I tu bi mogao nastati mali problem koji lako postaje veliki problem: kako provoditi vrijeme i što raditi? Bik i Vaga teško da će se dogovoriti i biti oboje sretni, zato očekuj da će Vaga na kraju ipak odlučiti prekinuti sve.

BLIZANCI – Rak
Blizancima je sve zabava, smijeh, igra i ništa ne uzimaju ozbiljno. Koliko su god oni neozbiljni, toliko su Rakovi ozbiljni kada su u pitanju emocije. Rak želi pričati o osjećajima, treba vezu u kojoj zna da nema drugih osim njih dvoje i puno stabilnosti. Blizancima će u nekom trenu postati teško pronaći balans između zabavljanja i osjećajnosti, što Rak neće moći podnijeti i samo tako će sve puknuti kao balon od sapunice.

RAK – Škorpion
Ova dva znaka nikako ne mogu imati sretan kraj. U takvoj vezi doći će do previše emocija i to će dovesti do poplave. Osjećajni Rak voli osjećaje, pričati o njima, reći svima o njima, nema s njim skrivanja. Kada je u vezi i Škorpion postaje takav. Odjednom tu bude toliko dubokih emocija da će i jednom i drugom to postati prestrašno.

LAV – Jarac
Iako bi Lava na početku mogla privući Jarčeva ambicioznost, na duge staze ovo ne može završiti dobro jer će se početi natjecati – u gotovo svakom segmentu života. Lavovi vole biti u centru pažnje i žele da im njihov partner daje pažnju i da bude sretan i ponosan na njih kada u nečemu uspiju, što se s Jarčevima neće dogoditi jer će oni samo gledati kako da dokažu da su bolji.

DJEVICA – Strijelac
Djevica je osoba s planom. Zato im treba netko na koga se uvijek mogu osloniti i uz koga će se osjećati sigurno. Sa Strijelcem koji ima avanturistički duh i koji je uvijek negdje, a ne zna ni sam gdje, Djevica neće moći dobro funkcionirati. Strijelac će izludjeti jer ga Djevica pokušava držati 'pod kontrolom' i u jednom će trenu samo odustati.

VAGA – Rak
Iako su i Vaga i Rak vrlo slični jer su osjećajne dušice, pokazuju ljubav na drugačije načine kada su u vezi. Zbog toga može doći do nesporazuma i do povrjeđivanja. Obično će ona strana koja će biti povrijeđena biti Vaga jer neće shvaćati Rakove osjećaje, a bitno joj je da zna na čemu je.

ŠKORPION – Ovan
Iako se Škorpion voli praviti i prikazivati da je opasna faca i da njega nitko ne može povrijediti, kada mu se netko svidi, postane prava micica. Zbog toga će se osjećati posebno tužno i zapostavljeno kada Ovan ne bude htio (ili jednostavno ne bude imao toliko vremena), posvetiti svaku minutu u danu Škorpionu.

STRIJELAC -  Strijelac
Na prvu veza između Strijelca i Strijelca može zvučati super i zabavno, kao avantura koja nikada ne prestaje, realnost je ipak drugačija. Zbog njihove avanturističke prirode, teško im je pronaći stabilnost koja je svakoj vezi ipak potrebna za uspjeh. Kada obje strane žele i dalje dio svoje slobode, netko će u nekom trenu ostati povrijeđen.

JARAC - Vaga
Jarčevi su praktični ljudi. Imaju u glavi zacrtane ciljeve koje u životu žele postići i na njima će raditi od mladosti, jer neuspjeh za njih nije opcija. Vaga je s druge strane malo slobodnija po tom pitanju, i bitnije joj je društvo i dobar provod s ekipom od uspjeha na poslovnom (ili obrazovnom) planu. To bi moglo Jarca prilično stresirati, do te mjere da će početi misliti kako Vagi nije stalo, a kada jednom krenu nevolje....

VODENJAK – Jarac
Šašavi Vodenjaci vole raditi stvari na svoj jedinstven način. Vole slobodu i žele biti s nekime u vezi tko im neće visjeti nad glavom 0-24. Jarac s druge strane voli pravila i tradiciju, za njega biti u vezi znači skroz drugo od onoga kako to gleda Vodenjak. Dok odnos između njih ne postane dosta ozbiljan, ovo neće biti problem, ali tada će i najmanja sitnica postati okidač za nagli i ružni prekid.

RIBE – Ovan
Ribe su znak koji je jako intuitivan i osjećajan. Žele si uzeti vremena za shvatiti svoje osjećaje i dobro razmisliti gdje nešto vodi, sve rade polako i smireno. Ovan s druge strane nije za polako, on brzo odlučuje o svemu i ne da mu se čekati tisuću godina na odluke drugih. S Ribama će u nekom trenu izgubiti strpljenje i baš kada se ovaj znak navuče, Ovan će otići jer mu se više ne da.

Foto: Giphy/ Unsplash

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji si član Kardashian – Jenner obitelji s obzirom na svoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Tko je najviše popularan, a tko najmanje? Evo gdje je na ljestvici popularnosti tvoj znak

[HOROSKOP] Slatka gesta kojom ćeš curu ili dečka oboriti s nogu s obzirom na njihov znak zodijaka

ljubav najgori parovi Horoskop Slomljeno srce znakovi zodijaka