Slika nije pronađena
Bilo da ju slušaš u slušalicama na putu do škole, doma na YouTubeu ili u pozadini omiljenih filmova, glazba je svuda oko nas. Prirodno je da svi ne volimo slušati istu vrste glazbe, već svatko ima nešto što svoje što mu najbolje leži i što ga dotiče.

Naravno, naš horoskopski znak i tu igra svoju ulogu, pa upravo to određuje koja vrsta glazbe ti najbolje odgovara!


Ovan

Iako možeš slušati sve i dosta si prilagodljiv/a, tvoj izbor je uvijek rock glazba.

Kod rocka voliš to što je 'potpuna' glazba – tekstovi nisu prazni, a uvijek je prisutan i dobar beat koji te nabrijava cijelo vrijeme. Ovnovi su i inače uvijek u pokretu, pa ne čudi što im treba glazba koja će pratiti njihov ritam!

Bik

Baš kao i sve ostalo kod tebe, i pri odabiru glazbe se držiš klasike.

Klasična glazba je definitivno nešto što ne leži svima, čak ju velika većina smatra dosadnom, ali ne i ti. Ipak, pod 'klasičnu' glazbu ubrajaš ustvari sve pjesme koje nisu nove. Najviše cijeniš što je tada glazba bila samo o glazbu, za razliku od danas....

Blizanci

Voliš slušati svu glazbu, no tvoje najdraže pjesme su one na koje možeš plesati.

Tehno glazba možda nekim ljudima djeluje dosadno jer nema teksta, ali ne i tebi. Iako nema riječi, govori ti na nekoj dubljoj razini i upravo ti se zato toliko sviđa. Inače voliš voditi razgovore o glazbi, pogotovo jer se dosta kužiš u sam proces stvaranja tehno glazbe.

via GIPHY


Rak

Emotivna glazba za emotivne ljude.

Voliš slušati blues i R&B jer se uvijek radi o pjesmama toliko nabijenima emocijama i izvedbama koje ostavljaju bez daha. I ne možeš nikada reći zbog čega si se točno naježio/la – radi glazbe ili teksta. Obožavaš činjenicu da takvu glazbu ne možeš slušati onako, bez veze, površno.

Djevica

Glazba koja te tjera na razmišljanje je tvoja vrsta glazbe.

Ne voliš slušati glazbu na koju ne obraćaš pozornost, već samo čuješ neki šum u pozadini. Tebi je glazba puno više od toga, pa ne čudi što ti je klasična glazba često na playlisti. Možda nema teksta, ali te note i taktovi toliko ponesu da se u potpunosti izgubiš u svemu tome.

Vaga

Country glazba je jedina koja ti pruža sve ono što tražiš u glazbi.

Emotivni tekstovi i melodije koje ti ostaju u uhu su ono što najviše voliš kod glazbe. Također, jako si društven/a pa voliš i glazbu koja 'diše' tako. I ljubav igra veliku ulogu u tvom životu, a ako postoji jedan žanr koji je posvećen ljubavi, onda je to country.


via GIPHY


Škorpion

Hip – hop i rap glazba te tjeraju da se pokreneš.

A to je ono što ti treba! Strastvena si osoba i teško ti je zamisliti bilo što, a da nema barem malo te iskre u sebi, pa isto vrijedi i za glazbu. Hip – hop i rap ti se najviše sviđaju zbog izvedbi uživo, kada ljudi ostave svoje dah i dušu na pozornici!

Strijelac

Ako postoji netko tko voli slušati glazbu koju ne razumije, onda si to ti.

Što se tiče glazbe općenito, voliš sve ono što te tjera da kreneš plesati. Ali, najviše voliš pronalaziti na YouTubeu strane pjesme koje kod tebe pobuđuju toliko emocija, iako na početku niti ne znaš o čemu pjesma govori.


via GIPHY


Jarac

Sofisticirani jazz za sofisticirani znak.

Voliš jazz jer se ne radi o glazbi koju je lako slušati, a niti stvarati. Za razliku od ostalih žanrova, u jazzu ne postoje pravila koja se slijede kako bi se napisala dobra pjesma. Ili to imaš u sebi ili nemaš. I inače si osoba koja ne slijedi pravila, pa još na višoj razini osjećaš to...

Vodenjak

Uvijek u svom svijetu u potpunosti izgubljen/a, slušaš prikladnu, alternativnu glazbu.

Voliš slušati alternativnu glazbu jer te podsjeća na tebe samog/u. Sviđa ti se što iako je sve međusobno dosta slično, opet je u potpunosti drugačije i originalno – nešto baš kao i ti. No, nisi jedan/na od onih koji slušaju samo jednu vrstu glazbe, pa nemaš ništa protiv ostale glazbe.


via GIPHY


Ribe

Svima je glazba bitna, ali nikome koliko ribama.

Indie glazba te tjera da razmišljaš o smislu životu, o svemu što trenutno osjećaš i onome što ti slijedi. I inače si emotivna osoba, pa zato i tražiš takvu glazbu, koja će te tjerati da još više osjećaš i cijeniš sve što se trenutno događa!


Jesmo li ti pogodili vrstu glazbe na temelju horoskopskog znaka?

Foto: Giphy/Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP Pet znakova s kojima se lako sprijateljiti i družiti

HOROSKOP Što tebe tjera se pretvoriš u ljubomorno čudovište?

HOROSKOP Rang lista znakova od onih koji lako prebolijevaju prekid do onih koji se nikad ne oporavljaju – gdje si ti?

Horoskop horoskopski znak glazba