Slika nije pronađena

Teško je biti pametan u pitanjima srca. Svi griješimo, a pogotovo kad se zaljubimo. Pročitaj koje su mane svakog horoskopskog znaka kad su u pitanju veze i emocije...

Ovan

Ovnova samouvjerenost, koja je na početku možda i bila privlačna partneru, s vremenom postaje veliko opterećenje. Ovnovi moraju poraditi na svom egoizmu i naučiti da ponekad i partnera trebaju staviti na prvo mjesto. Treba shvatiti da je kompromis temelj svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije također mogu predstavljati problem u vezama, jer se drugi jako teško nose s njihovim napadima ljutnje i bijesa.

Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često više ne brinu o sebi. Osjećaju se ugodno, pa pretjeruju u hrani i piću i ne paze na izgled, što može postati jako neprivlačno. Nekad su previše lijeni za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni da partneru dugo zamjeraju pogreške i uporno započinju iste svađe, što svakome s vremenom dosadi.

Blizanci

Blizanci su skloni flertu, pa se partner uz njih može osjećati nesigurno. Ne odaju dojam stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba osjeća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promjenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

Rak

Rakovi često već na početku veze postanu ovisni o partneru, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakoga prestravi. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog svijeta, zbog čega se često može osjetiti kao da ga Rak guši. Uvredljiv je i osjetljiv, pa ga je jako lako povrijediti. Ne voli započinje nove stvari i upušta se u nove aktivnosti, pa život s njim može lako ući u rutinu.

Lav

Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živjeti s osobom koju vrijeđa svaka sitnica i koja je spremna danima ne progovoriti s partnerom zbog uvrijeđenosti. Sami su sebi na prvom mjestu, što s vremenom postane veliki problem. Ne znaju priznati pogrešku, a uz to su skloni flertu, pa se partner ponekad s njima osjeća nesigurno.


Djevica

Sramežljive i povučene Djevice teško otkrivaju svoje prave emocije pa njihov partner nikad ne zna što stvarno osjećaju. Život s njima može biti težak jer su previše kritične i uvijek svemu pronalaze neku manu. Teže za savršenstvom, ali ne shvaćaju da treba uživati u malim, običnim stvarima. Njihova opsjednutost čistoćom i zdravljem također može biti vrlo naporna.

Vaga

Vagin ljubavni život može biti kaotičan, jer često bira pogrešne partnere, one kojima treba pomagati ili ih popravljati, što nije dobra osnova za vezu. Kad su u vezi, neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi, a izluđujući je i njihova sklonost flertu. Ne vole svađe, pa govore ono što partner želi čuti, što s vremenom može postati problem, jer je iskrena komunikacija temelj svake uspješne veze.

Škorpion

Škorpioni uvijek idu na sve ili ništa, pa s njima nije lako držati korak. U vezi postaju ljubomorni i posesivni pa često guše partnera. Osim toga, tajanstveni su pa voljena osoba uvijek ima osjećaj da Škorpion nešto krije i da s njima nije potpuno iskrena. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovito pretvaraju u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emocionalne manipulacije.

Strijelac

Strijelci su često neosjetljivi i nepažljivi pa često uvrijede partnera, a da toga nisu ni svjesni. Žive za uzbuđenje i akciju pa im sve brzo dosadi. Partner osjeća da im stalno mora biti zanimljiv, što može stvoriti pritisak. Ono što je njegov najveći problem u vezama je potreba da ima potpunu slobodu i samo svoj društveni život, što mnogim njegovim partnerima ne odgovara.


Jarac

Jarac je odsutan i distanciran dok ne dobije potpuno povjerenje u partnera, što je dugotrajan proces koji malo tko može dočekati. Partner lako postaje frustriran što ne zna pravu prirodu Jarčevih osjećaje. Nije lako živjeti s melankoličnom osobom koja se oko svega brine, a njegov pesimizam prenosi se i na okolinu. Nisu spontani i opterećeni su poslom, pa život s njima može postati monoton.

Vodenjak

Vodenjakova potreba za slobodom i inzistiranje na individualnosti mogu biti iscrpljujući u vezama pa tako partner ponekad ima osjećaj da su Vodenjaku svi važniji od njega. Bogati društveni život mnoge partnere čini ljubomornim, što Vodenjak ne može shvatiti. U nekim slučajevima nedostatak intimnosti i romantike može dovesti do udaljavanja. Voljena osoba uvijek zna što Vodenjak misli, ali nikada što osjeća, jer izbjegava razgovarati o svojim emocijama.


Ribe

Ribe žive u svom svijetu i često idealiziraju partnera, ali njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti. Često ulaze u odnose s osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze. Obično imaju kompliciran ljubavni život, a zbog požrtvovne prirode spremne su mnogo toga da istrpe, ali partneri ih često iskoriste i odbace. Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i primanje.

L.B./izvor: Haber.ba

foto: sxc.hu

Pročitajte još...

...Najzločestiji horoskop ikada: imaš li ga hrabrosti pročitati?...

...Zvijezde odapinju ljubavne strijele: hoće li pogoditi vaš horoskopski znak?...

...'Ahilova peta' Zodijaka: slabosti svakog horoskopskog znaka...

...Horoskop zna: ovo su najgore ljubavne kombinacije!...

Horoskop pogreške u ljubavi zodijak mane

Još vijesti