Slika nije pronađena

Nakon što ste prekinuli i prošlo je nekoliko mjeseci, kad iznenada sretnete bivšeg ili bivšu i počnete se pitati zašto ste uopće prekinuli i je li to bila tako dobra odluka, a jasno je i da bi oni htjeli ponovno nešto. Rođeni u ova 3 horoskopska znaka su oni koji razmišljanje pretvore u djelo i vrate se u prošlu vezu.

Bi li se vratili nekome s kime ste već bili u vezi? Nekada se ovo čini kao najgora odluka ikad, ali dati još jednu priliku vezi s osobom do koje vam je i dalje stalo i imate osjećaje prema njoj, može biti i dobra stvar. Ponekad se jednostavno dogode neke stvari koje se nađu na putu vezi, a kada prođe neko vrijeme i situacija je drugačija, u redu je dati drugu priliku. Oni koji će to najčešće napraviti su ljudi rođeni u ova tri horoskopska znaka. Njih karakterizira to da se vraćaju bivšim vezama, a evo tko su oni i zašto se svaki od njih odlučuje na ovaj korak:

Ribe - Idealisti

via GIPHY


Ovo je jedan od znakova koji će se vrlo vjerojatno vratiti vezi koja prvi put nije uspjela. Oni su idealistični i ponekad kao da imaju posebne moći. Kada god pomisle na bivšeg ili bivši pomisli na njih, pokupe vibru i vrlo vjerojatno će se odlučiti javiti i predložiti neko druženje koje ima za cilj i nešto više. Ribe kada nešto zamisle, to će i ostvariti. Tako da ako zamisle da će se vratiti bivšem, u tome će i uspjeti.

Rak – Romantični do bola

via GIPHY


Rak puno ulaže u vezu i jako im je stalo, zbog čega će se vjerojatno odlučiti vratiti bivšoj ljubavi. Žele da veza uspije ako im je stalo do osobe i prekid im neće biti prepreka na tom putu. No, zato što su rakovi toliko romantični i odluče dati bivšoj vezi još jednu priliku, kasnije to mogu požaliti kada shvate da se ništa nije promijenilo i da veza ponovno ne funkcionira. Osim što su romantični, rakovi su i nostalgični, što je samo još jedna njihova karakteristika koja ih vrati bivšima.


Vaga uvijek traži stabilnost, nešto zbog čega će se osjećati izbalansirano, a jedna od stvari kojom to mogu postići je povratak staroj vezi. Vage nikada u potpunosti ne prebole bivšu ljubav i zaborave vezu koju su imali s njima, zbog čega uvijek razmišljaju o povratku na staro. Kao i rakovi, i vage su romantični znak, što im samo olakšava povratak bivšoj ljubavi. Ovaj znak nije zlopamtilo i trudi se vidjeti dobro u ljudima i oprostiti im greške iz prošlosti. Kada se vrate staroj vezi neće bivšoj ili bivšem ništa zamjerati, što samo može pomoći u tome da ovog puta i veza bude uspješna.

Vaga – Traže ravnotežu

via GIPHY


Naravno, imajte na umu da astrologija ne predviđa budućnost i zato što je vaša bivša ljubav u jednom od ovih znakova, ne znači da će vam se sigurno vratiti.

Foto: Unsplash/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Ne vrijedi ih čekati kraj moba - ovim znakovima zodijaka treba 1000 godina da odgovore na poruku

[HOROSKOP] Saznaj kakav je tvoj znak kad se radi o ljubavi i umjetnosti zavođenja

[HOROSKOP] Je li tvoj znak po prirodi optimističan ili pesimističan?

veza ljubav povratak bivsi Horoskop zodijak zabavno

Još vijesti