Jelena na svom TikToku često dijeli korisne savjete za lakše studiranje.

Ako ste i vi među njima, onda će vas razveseliti trik studentice Jelene Vajs koja na svom TikTok profilu često objavljuje korisne savjete za lakše studiranje.

Slika nije pronađena Niste stigli učiti i sad ne znate kako ćete položiti ispit? Ovih pet trikova će vam pomoći!

O njenoj popularnosti svjedoči i brojka sljedbenika koja se popela na više od 127 tisuća, te broj "lajkova" na videima koji su u nekim slučajevima izazvali i po 3 milijuna reakcija.

Ovaj put, odlučila je podijeliti zgodan trik koji će vas lišiti "piskaranja" skripti ili beskonačnog kopiranja. Dovoljna je samo jedna alikacija ili malo umješnije baratanje pametnim telefonom i to je to!

@vajs__ #srbijatiktok #bosniatiktok #hrvatskatiktok #crnagoratiktok #makedonijatiktok #sloveniatiktok #fyp #viral #fotografija #student #studenti #iphonetrik ♬ Obična Ljubavna Pjesma - Aerodrom

Svaka knjiga može postati word dokument koji možete dalje uređivati, a svaku skriptu pak možete skenirati na jednak način i pretvoriti u dokument koji dalje možete prilagođavati svojim potrebama što se učenja tiče.

"Ne morate više nikad ništa prepisivati", pojašnjava Jelena u videu u kojemu objašnjava kako funkcionira ova korisna aplikacija.

"Gdje je ovo bilo dok sam ja studirala", napisala je jedna djevojka u komentarima.

 

@vajs__ App za studente 📚 #hrvatskatiktok #srbijatiktok #bosniatiktok #balakntiktok #digitalmarketing #studenti #aplikacije #iphonetrik #iphonetrikovi #fyp ♬ Starry Night - Original Mix - Peggy Gou

 

Hoćete li isprobati ovaj trik?

Još vijesti