Navijači gledaju utakmicu.

Hrvatske reprezentativce danas čeka utakmica protiv Japana. Upravo zbog toga, kao i za svaku utakmicu dosad, organiziraju se grupna gledanja na različitim lokacijama diljem Hrvatske – od privatnih prostora, kafića, pa sve do studentskih centara i dvorana u sklopu studentskih domova.

Podsjetimo, za prošli dvoboj Hrvatske i Belgije u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić, organizirano je gledanje utakmice u dvorani „Pauk“. Studentski odbor ovog doma organizira i nagrade igre pa gledatelji tijekom poluvremenamogu osvojiti besplatno pivo.

No, kako su napisali u svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama, ovog puta je i Studentski centar u Zagrebu odlučio počastiti svoje studente. Na prošloj utakmici, onoj između Hrvatske i Belgije, SC je studente počastio besplatnim fritulama.

Besplatno kuhano vino

Danas neće moći uživati u poznatim zimskim slasticama, ali je SC gledatelje utakmice odlučio počastiti na još jedan način, nekima i draži od fritula. Naime, u dvorani „Pauk“ će se u poluvremenu utakmice dijeliti besplatno kuhano vino!

Ono će sigurno još dodatno podići atmosferu navijanja za naše reprezentativce.

Još vijesti